FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 19 februari 2007

Sorry!?

Vandaag is Veilig Verkeer Nederland met een campagne gestart om het sorry-gebaar te introduceren aan alle weggebruikers. Onder het motto 'Sorry. Kleine moeite, groot gebaar' hoopt VVN de tolerantie en de vergevingsgezindheid tussen weggebruikers onderling te vergroten.

Klik hier voor een kneuzenfilmpje, betaald door de Nederlandse belastingbetaler dus geniet ervan, met uitleg hoe je het sorry-gebaar moet gebruiken in plaats van het meest gebruikte middelvingertje! Neem een voorbeeld aan de paus;


Sorry!

Nigerian Parrot Sketch

419 scam. Je hebt ze ook wel eens gehad, zo heten namelijk de mailtjes waarin een vage persoon je vraagt of je geld naar hun wilt overmaken zodat ze hun geld kunnen overmaken. Als beloning krijg je dan een miljoen dollar. De meeste mensen deleten zo'n mailtje meteen, maar er zitten altijd nog mensen bij die het toch nog vertrouwen ondanks dat het bericht vol zit met spelvauten.

Gelukkig zijn er nog mensen die er iets tegen doen, de website 419eater bijvoorbeeld. Ze lokken 419's en krijgen ze soms zo ver dat ze, wel, de parrot sketch van Monty Python naspelen.

De Trophy Room is ook de moeite waard om te bezoeken.
Hier meer videos van scammers.

Vraag het aan Googlemutti en Wikisil ( vraag )

De mens is van nature een nieuwsgierig wezen. Kleine kleutertjes beginnen al met het eeuwige "waarom?" spelletje en als volwassen ben je natuurlijk nog steeds benieuwd waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Is jouw probleem echter dat je waarom vragen te moeilijk zijn voor de meeste mensen en je zelf te lui/moe/zielig/druk bent om het antwoord op te zoeken? Niet langer meer want Googlemutti und Wikisil zijn hier om al jullie prangende vragen te beantwoorden! Alle vragen, ja alle vragen behalve persoonlijke vragen over onszelf.

Dus wil jij weten waarom in Australië het water verkeerd om wegloopt, wat voor standje de Siccor Sister is, waarom de leuning van een roltrap altijd sneller gaat dan de roltrap zelf, waar Plato het nu toch over had met zijn grot, waarom de aarde om de zon draait en niet andersom, het verschil tussen wittgenstein 1 & 2, hoe een zonnebril werkt of hoe volumemousse werkt, schroom niet en vraag het!

Er komen elke week twee blogjes. Op maandag een waarin je je vragen kunt stellen als een reactie, PM of mailtje en op zondag één waarin twee uitverkoren vragen worden beantwoord, eentje door Googlemutti en eentje door Wikisil.

En onthoud! Er zijn geen stomme vragen, maar wel stomme antwoorden!

Name that bitchy blogger 10

Omdat de weblog vijf jaar bestaat, worden er veel prijzen weggegeven. Zo ook met 'Name that bitchy blogger'. Om de dag, op de oneven dagen van februari komt er om 20:30 een herkenbare of minder herkenbare foto van iemand van de weblogcrew. Om het iets makkelijker te maken staat er ook een kleine beschrijving bij. Als jij het antwoord denkt te weten, mail je dit naar namethatbitch@fok.nl, met als onderwerp het nummer van de aflevering (vandaag dus nummer 10). Zet het antwoord dus niet in de reacties!

Wat kun je winnen?
printatelier.nl stelt voor de winaar een foto naar keuze geprint op een linnen doek van 40x60 cm beschikbaar. Hierop kun jij dus je favoriete weblogbitch, je eigen bitch of een andere mooie foto af laten drukken.

De puntentelling gaat als volgt: Voor elk goed antwoord krijg je sowieso twee punten. Met een typefoutje (dus bijna goed) krijg je één punt. Bij elke opgave loot ik er één iemand uit die bovenop die twee punten, er twee extra krijgt. Zo is er dus geen gezeur met lifts en dergelijke. Degene die aan het eind van februari de meeste punten heeft, wint deze mooie prijs.

De tiende opgave:

Deze mannelijke weblogger is nog maar 31 jaar, en is woonachtig in downtown Holtenbroek. Hij is nog helemaal alleen, kiest ietwat linksig en is niet praktiserend Nederlands Hervormd.

Een extra hint: Hij houdt wel van varen.

Weet jij wie deze bitchy blogger is? Mail naar namethatbitch@fok.nl met als onderwerp 'bitch 10'. Zet in het mailtje ook je nick erbij!

Denk je nou: 'hey leuk, maar ik kan toch niet meer winnen want ik heb met de rest niet meegedaan'? Dan heb je het mis! Natuurlijk kun je nog meedoen! Ook de antwoorden van bitch 1, bitch 2, bitch 3, bitch 4, bitch 5, bitch 6, bitch 7, bitch 8 en bitch 9 kun je nog steeds insturen!

De Vliegende Hollander...

Het is even tijd voor wat reclame voor één van de leukste attractieparken van Nederland: De Efteling. Als je dit persbericht mag geloven hebben ze weer fors uitgepakt voor het nieuwe seizoen. Voor maat liefst 20 miljoen euro hebben ze een nieuwe attractie, namelijk De Vliegende Hollander.

De Vliegende Hollander is een combinatie van een walkthrough, darkride, een achtbaan, een watercoaster en een splash.

Een fanatieke Rollercoaster Tycoon fanaat heeft op basis van tekeningen, geruchten en eigen interpretatie deze ride alvast gemaakt. Heb je alvast een idee wat jullie binnenkort te wachten staat!

Met dank aan Tokamak voor de submit.

Kylie op MSN

Heb je in de saaie avonduren helemaal niets te doen, en heb je behoefte aan een interessant gesprek, maak dan kennis met Kylie. Kylie is de zoveelste chatbot, naast Alice en de Sint. Maar volgens mij praat Kylie liever ergens anders over dan het weer of moppen.

Voeg haar toe via kylie@kyliesworld.nl of bezoek haar website

quote:
Ik zou het super vinden als jullie een stukje over mij schreven, dan zal ik ook links naar jullie opnoemen bij mijn contactpersonen.
Alvast bedankt schatjes! Kus, Kylie
Nou hoer, hier is je stukje dan, geen dank en een kus terug.

Grindhouse Wedstrijd Trailers

Robert Rodriguez en Quentin Tarantino hadden beiden al een keer samengewerkt om de geniale film From Dusk Till Dawn te maken, nu in 2007 komt hun andere project uit: Grindhouse. De film heeft nu al veel fans, en het SXSW Filmfestival in Austin besloot daarom maar om een wedstrijd te beginnen: maak een echte grindhouse trailer, en ik moet zeggen: er zit een hoop talent tussen!

Stormtroopers of the Apocalypse
Cong of the Dead
Maiden of Death
The Dead Won't Die
en nog 92 te gaan!

Bestel nu!

Altijd al willen weten als bezorgde ouder wat je kinderen nu eigenlijk de hele dag uitspoken? Wel nu is dat verleden tijd dankzij de website Connect With Kids! U kunt hier DVD's bestellen waar kinderen van vandaag de dag vertellen wat ze nu precies de hele dag doen! Ook komt u meer te weten over wie uw kinderen beïnvloeden, wie hun idolen zijn, en wat hun problemen zijn! Aangezien u vaak niet thuis bent, vanwege het drukke werk, heeft u natuurlijk niet veel tijd om echt met uw kinderen te praten. Bestel daarom vandaag de DVD, zodat uw kinderen niet een Columbine bij een school in uw buurt gaan beginnen!

Dus, bestel nu online of bel 1-888-598-5437!

Helpdeskproblemen...

Iedere helpdeskmedewerker kent het wel, ze krijgen de ene domme vraag na de andere. Vooral als er iets nieuws geïmplementeerd wordt raken alle users helemaal in paniek en snappen ze vaak helemaal niets meer van computers. En dan is het de taak van de arme helpdeskmedewerker om iedereen rustig te woord te staan. Ook al moet je tien keer hetzelfde uitleggen.

Helpdeskproblemen is alleen niet iets van deze tijd. Ook in vroegere tijden raakten mensen helemaal in paniek als er iets nieuws kwam. Neem nou bijvoorbeeld de introductie van het boek!

Maandagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
1 on 1 soccer en Bionic Bugz (arcade schietspel)
Hoe goed ben jij? Ik werd elke keer kansloos ingemaakt met het voetballen!

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
special
Random Pics van de Dag #1397
©FOK.nl e.a.