FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zondag 18 februari 2007

Klonks oude meuk: de samenvatting

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het vandaag Klonks oude meuk dag was, en om het jullie makkelijk te maken hierbij nog even de linkjes naar alle blogjes:

Numa Numa kid, trekken in de sneeuw, Duits computerjongetje, poezen, gladde bocht, computer crisis, Idols, The Starwars kid, het forum, Pomme en Kelly, soldatenleven, mastubeertje.

Bij elk van de bovenstaande blogjes zit een uitermate makkelijke vraag die je moet beantwoorden, al die antwoorden verzamel je en stuur je voor Dinsdag a.s. 00:00 uur in een mailtje naar oudemeuk@fok.nl en dan maak je kans op een FOK! weblog t-shirt.

GRATIS DOMEIN+HOSTING!!11 SNEL!!

Hebben jullie net ook valentijn achter de rug, al die dure cadeaus? Daarom heeft Mijndomein.nl een leuke valentijnsactie!

Hoe werkt het?
Controleer op de site of je gewenste domeinnaam nog vrij is.
Kies dan je extensie, kies vervolgens totaalpakket.
Vul bij Kortingscode (niet verplicht) het volgende in: "valentijn1502"
Je krijg nu het volledige bedrag á ¤29.00 als korting! Kortom, een jaar lang gratis domeinnaam en webspace!

De specificaties:

quote:
- Platform: Linux 2.6, Apache 2.0, MySQL 4.1, PHP 4.3, Perl 5.8.
- FTP toegang tot je website.
- Ongelimiteerd aantal subdomeinnamen per domeinnaam.
- 10 MySQL databases per domeinnaam.
- phpMyAdmin voor het beheren van je databases.
- IMAP en POP3 toegang tot je e-mail.
- Forwarding (doorsturen) en aliasing van elk e-mail adres mogelijk.
- Vakantie- of out-of-office bericht instellen.
Let op, lees eerst goed de voorwaarden: Je domeinnaam wordt automatisch verlengd na 1 jaar, als je het NIET schriftelijk opzegt.

In the picture! (met prijs)

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"Succes heteroparade blijft uit"

En de top 5:

5: JCdeLeeuwarden: "Opvolger Holland-Amerika lijn bekend gemaakt"
4: Ryoga: "Langdurige stroomstoring treft Ku Klux Klan "
3: garnaalboot : "Witte zakdoeken voor Henk ten Cate "
2: UncleSam: "Moszkowicz hangt de vuile was buiten."

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: smerik

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de derde weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

smerikn is dus de eerste die meedingt naar de weekprijs van week 3.

winnaar week 2

winnaar week 1

Klonks oude meuk: mastubeertje

En dan is het nu tijd voor het laatste blogje in het kader van Klonks oude meuk dag en omdat de kleine kinderen al naar bed zijn wat aandacht voor de wat meer bizarre kant van het internet, ergens in 2003 had ene Rikman (nee, niet onze Rickmans) een masturbatiesite, een van zijn hobby's was dat je hem iets op kon sturen en daar trok hij zich dan op af.

De vraag bij nummer 12 is dus: wat kon je naar Rikman opsturen zodat hij zich er op aftrok ?.

Alle antwoorden die je nu verzameld hebt stuur je voor a.s. Dinsdag 00:00 uur op naar oudemeuk@fok.nl en dan maak je kans op zo'n superexclusief FOK!weblog t-shirt.

Klonks oude meuk: soldatenleven

Blogje nummer 11 gaat over het zware soldatenleven, en als je zover van huis bent tja dan doe je van alles wat je aan thuis doet denken en om je gedachten even een verzetje te geven.

Zo ook in dit geval, twee muzikale militaire video’s, we trappen af met een video over het altijd mooie Kosovo en als je van dat liedje hebt genoten een andere klassieker live uit Irak.

De vraag bij deze filmpjes: wat is de voertaal in Kosovo ?, antwoord bewaren en aan het einde van de dag mailen naar oudemeuk@fok.nl

Klonks oude meuk: Pomme en Kelly

Iets anders wat niet alleen het forum maar een groot deel van de internettende wereld heeft bezig gehouden was het Google Idols gedoe waarin twee Nederlandse heldinnnen genaamd Pomme en Kelly waren verwikkeld in een zware strijd om de eindoverwinning met twee Japanse jongens.

De vraag bij blogje nummer tien: Onder welke naam deden de Japanse jongens mee ?, antwoord bewaren en aan het einde van de dag mailen naar oudemeuk@fok.nl en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een super FOK! weblog T-shirt.

Klonks oude meuk: het forum

In blogje nummer negen van Klonks oude meuk dag kijken we terug op de dingen die de afgelopen 5 jaar het forum heeft bezig gehouden, en mij persoonlijk schieten daarbij drie dingen te binnen, Alberto, de matige grap op de rommelmarkt en kankerkachel kees die vooral op FOK! Beroemd is geworden door zijn optreden in de SBS serie probleemwijken.

En dan nu de vraag: wie was de bedenker van de matige grap ?, antoord bewaren en samen met de rest aan het einde van de dag mailen naar oudemeuk@fok.nl

Klonks oude meuk: The Starwars kid

Wat zou dit overzicht zijn zonder The Star Wars kid, het ietwat dikke jongetje wat door zijn filmpjes onverwacht tot een soort van internetheld werd, mochten de makers van Star Wars ooit op zoek naar een dikke Jedi dan hoeven ze niet verder te zoeken.

En dan is het nu alweer tijd voor de vraag behorende bij blogje nummer acht: Uit welk land komt de Star Wars Kid ?, wat je met het antwoord moet doen dat weet je nu zo langzamerhand wel, bewaren en pas aan het einde van de dag mailen naar oudemeuk@fok.nl zodat het exclusieve FOK! weblog T-shirt binnenkort mischien wel om jouw schouders hangt.

Het sexdagboek...!

Ooit waren er twee studentes uit Utrecht. De dames Sanne en Lesley besloten om samen een dagboek bij te houden van al hun avontuurtjes. In het dagboek schrijven de dames over hun veroveringen, inclusief details over bijvoorbeeld gescheurde condooms en wakker worden naast een jongen en niet meer weten wie het is, hoe ze er gekomen bent en wat ze hebben gedaan.

Het leverde in ieder geval leuk leesmateriaal op. Wil je het nog eens rustig na lezen? Dat kan!
Veel leesplezier

Klonks oude meuk: Idols

Er is ook oude meuk die pijnlijk is, niet alleen voor de oren maar ook voor het publiek om er naar te kijken en voor de mensen die het doen, zoals in dit geval, de helden (kuch) van Idols 2 die een klassieker zodanig ten gehoren brengen dat verneuken de enige term is die mij te binnen schiet.

De vraag bij dit pijnlijke blogje luidt: Wie zong het liedje in dit clipje oorspronkelijk ?

Antwoord bewaren en aan het einde van de dag op de mail doen naar: oudemeuk@fok.nl

Klonks oude meuk: computer crisis

Nummer zes is een filmpje wat iedereen kent, en wat achteraf een nepperd bleek te zijn, het gaat om het beroemde filmpje waarin een dikke man in een kantoor het helemaal heeft gehad met zijn computer en het ding genadeloos van z’n bureau af ramt.

De vraag bij dit blogje: hoeveel mensen behalve de hoofdrolspeler zie je in dit filmpje ?

En om kans te maken op het FOK! weblog t-shirt moet je het antwoord bewaren en aan het einde van de dag mailen naar oudemeuk@fok.nl

Klonks oude meuk: gladde bocht

Nummer vijf is een blogje naar mijn hart, zeg maar eentje met mijn specialisme als onderwerp, ongelukken dus, in dit beroemde filmpje staat iemand een gladde bocht ergens in een stad in ik gok Oost Europa te filmen. En gelukkig lopen de meeste ongelukken goed af, zo links en rechts wordt het toch verzekeringswerk op het moment dat enkele auto's contact met elkaar of het straatmeubilair maken.

De vraag bij dit blogje mag uiteraard niet ontbreken: Wat is het voedsel dat de brommerkoerier bezorgt ?

Antwoordje bewaren en aan het einde van de dag mailen naar oudemeuk@fok.nl, dus geen antwoorden in de reacties. Zodat jij mischien binnenkort het enige echte FOK! weblog t-shirt aan kan trekken

Klonks oude meuk: poezen

Blogje nummer vier van Klonks ouwe meuk dag staat geheel en al in het teken van poezen, nu weet ik dat FOK! Weblog en katten een ietwat gewaagde combinatie is gezien ons verleden. Maar dit is een heel onschuldig filmpje, zeg maar een poezen greatest hits filmpje, ik ben vast niet de enige die dit filmpje al vele malen heeft gezien en nog steeds in een deuk lig om de capriolen van onze huiskamertijgers.

En dan nu de vraag: langs welk been klimt het kitten omhoog om op het aanrecht te komen ? En je weet nu zo langzamerhand wel dat je de antwoorden moet verzamelen en aan het einde van de dag op moet sturen naar oudemeuk@fok.nl zodat je mischien wel dat mooie FOK! weblog t-shirt wint.

Klonks oude meuk: Duits computerjongetje

In bijdrage nummer drie van Klonks ouwe meuk dag gaan we kijken in een gezellige puberkamer bij onze Oosterburen, deze arme jongen is wereldberoemd geworden om zijn woede aanval terwijl hij zit te wachten op zijn spelletje, er doen geruchten dat het allemaal in scene is gezet, maar dat doet niets aan zijn 15 minutes of fame af.

De vraag bij dit blogje: de muis van de jongen, is dat een draadloze of eentje met een staartje ? En de antwoorden niet in de reacties maar bewaren en aan het einde van de dag naar oudemeuk@fok.nl zodat je kans maakt op het enige echte FOK! weblog t-shirt.

Klonks oude meuk: trekken in de sneeuw

En dan is het nu tijd voor het volgende filmpje uit de ouwe doos, in dit beroemde filmpje proberen een paar Amerikaanse jongens een klein zwart gebakje los te trekken uit de sneeuw.

De uitkomst is jullie allen bekend, namelijk een flinke garage rekening om de achterkant weer in elkaar te knutselen.

En dan is het nu tijd voor de vraag bij dit filmpje: wat is de kleur van de sleepkabel, antwoorden niet in de reacties zetten, maar onthouden en aan het einde van de dag naar mailen naar oudemeuk@fok.nl zodat je kans maakt op dat superexclusieve FOK! weblog t-shirt.

Klonks oude meuk: Numa Numa kid

Vandaag is het Klonks ouwe meuk dag, een compleet subjectieve terugblik op dingen die de afgelopen 5 jaar op de een of andere manier uitgebreide aandacht kregen op internet. En om het terugblikken nog leuker te maken kun je vandaag een exclusief FOK! weblog t-shirt winnen.

Hoe heel simpel, bij elk blogje wat vandaag verschijnt onder Klonks ouwe meuk dag is een vraag te vinden, maak je geen zorgen de vragen zijn niet moeilijker dan het gemiddelde belspelletje op televisie, een kwestie van opletten meer is het niet. De antwoorden verzamel je en zet ze aan het einde van de dag in een email naar: oudemeuk@fok.nl

Goed, over tot de orde van de dag, we trappen af met ''de dikke jongen die numa numa yei'' playbackt, het liedje was al afschuwlijk, en zijn playback vertolking maakte het er echt niet beter op.

De vraag bij dit blogje: in het clipje komt een legomannetje voorbij met een schilderspallet in zijn handen, welke kleuren zijn er op dat schilderspallet te zien ?

GEEN ANTWOORDEN IN DE REACTIES, ANTWOORDEN BEWAREN EN PAS AAN HET EINDE VAN DE DAG MAILEN NAAR oudemeuk@fok.nl

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
special
Random Pics van de Dag #1397
©FOK.nl e.a.