FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van dinsdag 20 februari 2007

Beveiliging pesten

Heb je ook zo'n hekel aan die dikke papzakken die heel leuk SECURITY op hun overhemd en denken dat ze de man zijn? Dan ben jij een geschikte persoon voor het Urban Sprinten.

Het doel is om zo'n beveiligingsmedewerker achter je aan te krijgen en hard weg te rennen. Hoe je dat allemaal doet en wat de gevolgen zijn, kun je hier bekijken.

Overigens is er ook een FOK!ker die zegt het ook van plan te zijn, houd dit topic in de gaten voor zijn filmpje!

Pieeep en Tatuuuuuuu

Heb je af en toe ook de neiging om uitermate irritante dingen te doen op je pc zoals bijvoorbeeld allerlei domme geluidjes afspelen en zodoende je huisgenoten helemaal gek te krijgen.

Dan heb ik hier nieuwe geluidjes voor je de firma Federal Signal Corporation maakt ergens in Amerika allerlei toeters en aanverwante dingen, luchtalarmen, geluiden voor alarminstallaties en wat al niet meer.

En om de verkopen nog wat te stimuleren hebben ze een pagina waar je alle geluiden kunt beluisteren, zoals bijvoorbeeld een fijne sirene of een uitermate irritante pieptoon

Dus volume open en piepen maar.

Opruiming!

Zitten jullie net zoals mij met je voeten vast in de kabels van je computer? En is het achter je pc, tv of stereo installatie één grote kabelmassa?

Neem dan een voorbeeld aan de personen op deze pagina, zij kunnen nu de lege plekken die het opruimen heeft opgeleverd opvullen met nog meer gadgets! Het kost even wat tijd en nauwelijks geld, namelijk iets meer dan $33, maar dan heb je ook wat!

Stoom afblazen

Inwoner van Japan zijn is niet makkelijk, ze hebben rare televisieprogramma's, kleine huizen, drukke wegen en veel stress, kortom de gemiddelde Japanner moet af en toe wat stoom afblazen en net zoals bij ons in het westen doen ze dat door middel van sporten.

Maar toch weet ik niet zeker of dit filmpje wel over sporten gaat, qua zangtalent kan het net zo goed om de Japanse uitvoering van Idols gaan, mischien weet een van jullie wat ze hier aan het doen zijn ?

De Banana Bunker...

Soms kom je op het Internet gadgets tegen waarvan je denkt : 'Dat heb ik altijd al willen hebben en waarom heb ik dat niet bedacht..'.

Want je herkent het vast wel, je hebt een paar lekkere banaantjes gekocht om mee te nemen naar je werk, school, park, strand of waar dan ook naar toe. Heel vaak overleefd het banaantje de trip niet. Helemaal beurs haal je dan uiteindelijk het banaantje uit je tas.

En daar is nu een oplossing voor: met trots presenteren wij de Banana Bunker. Te verkrijgen in de spannende kleuren blauw, doorzichtig*, groen en oranje. En dat voor maar $12,24 (of vijf voor maar $31.10)!

*ja ik weet dat dat geen kleur is..

Poesje mauw

Er wordt van katten gezegd dat ze een stuk slimmer zijn dan honden, als eigenaar, correctie personeel van vijf katten kan ik hooguit zeggen dat ze een stuk doortrapter zijn dan de gemiddelde hond, maar mischien maakt ze dat juist slimmer.

Maar ook onder de katten zijn de nodige simpele figuren, neem nu Bella een lief zwart-wit katje. Ze heeft alleen een probleempje, die andere poes in de kamer die moet gewoon weg, maar op de een of andere manier lukt dat maar niet.

Klonks oude meuk: Je kunt nog mee doen

Afgelopen Zondag was het Klonks oude meuk dag met een leuke prijsvraag, als je vandaag voor 00:00 de vragen goed beantwoord die in onderstaande blogjes staan dan maak je nog kans op het superexclusieve FOK! weblog 5 jaar t-shirt.

Dus filmpjes bekijken, vragen beantwoorden, en alle antwoorden mailen naar oudemeuk@fok.nl

Numa Numa kid, trekken in de sneeuw, Duits computerjongetje, poezen, gladde bocht, computer crisis, Idols, The Starwars kid, het forum, Pomme en Kelly, soldatenleven, mastubeertje.

Dinsdagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Paintball (behendigheidsspel)en Peanut Game (pindaschietspel
Hoe goed ben jij? Ik haalde de maar liefst 720 punten met het Pindaspel!

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

In the picture! (met prijs)

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"comeback Pipo de clown uitbundig gevierd"

En de top 3:

3: tweaktubbie : "Opeens heb je het als minister... Je wordt prins carnaval... "
2: JCdeLeeuwarden: "C.V. de Simpele zieltjes" is blij met nieuwe prins carnaval."

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: Apotheose

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de derde weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

smerik is de eerste die meedingt naar de weekprijs van week 3.
Apotheose is dus de tweede die meedingt naar de weekprijs van week 3.

winnaar week 2

winnaar week 1

Laatste reviews en specials
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
©FOK.nl e.a.