Willy's en Marjetten

Belgie, er rijden is een groot avontuur, de friet drijft in een zee van vet, maar toch is het een schoon landje, waar ik graag kom.

Een van de pluspunten van de Belgen is hun gevoel voor humor, ik denk dat ze geboren worden met een soort van humor gen, het bewijs zijn natuurlijk komieken als Urbanus maar ook de tv programma's met allerlei losse sketches, het nieuwste sucses uit Belgie heet Willy's en Marjetten.

quote:
In een Vlaams huis in een Vlaams dorp maken enkele Willy's samen met enkele Marjetten televisie. Vroeger had je enthousiastelingen die vrije radio maakten, met eenzelfde enthousiasme maken deze Willy's en Marjetten onder hun kerktoren vrije televisie. Op hun eigenzinnige, niet geheel bijdetijdse wijze verslaan ze de actualiteit en knutselen ze programma's in elkaar.
Ik had er nog nooit van gehoord maar gelukkig was JCdeLeeuwarden de zo aardig om ons op een filmpje te wijzen over een bruiloft, maar daar blijft het niet bij want er staat nog veel meer zoals een Maria verschijning een blinde loterij winnaar en nog veel meer filmpjes waar je helemaal dubbel om kunt liggen.

Met dank aan JCdeLeeuwarden voor de submit.