Iedereen moet dood

Het is kerst en kerst is de tijd dat er ingezameld moet worden. Inzameling om te voorkomen dat mensen in Afrika die niets te eten hebben doodgaan, inzamelen zodat kanker genezen kan worden, inzamelen zodat je je weer goed kan voelen rond kerst. Want ej, jij geeft 50 euro weg dus koop jij iedere schuld aan een stervende wereld af. Echter moet je wel willen dat één of andere uitgehongerde Afrikaan dankzij jou blijft leven. Is het echt zo goed dat je via het fosterparentsplan één of ander kind redt van de ondergang en zou je als je een kind sponsort (zo heet dat tegenwoordig) met lepra ook korting krijgen? Immers er missen wat onderdelen?

Ik denk dat iedereen die dood aan het gaan is, gewoon maar lekker dood moet gaan. De wereld raakt over bevolkt de aarde sterft en wat doen we, we gaan het leven rekken van mensen die bijna dood zijn. Mensen die alleen maar bijdragen aan een stervende wereld, maar juist goed kunnen bijdrage als zijnde compost. Waarschijnlijk is het gewoon niet de bedoeling dat je woont in Afrika, het is fucking voor een groot deel woestijn, denk je daar iets eetbaars te vinden of iets van water? Of is het natuurlijk dat je voedsel via parachute op je bord terecht komt en dat je met iedereen netjes je etensrantsoen moet delen, zodat iedereen kan creperen van de honger. Want hoe langer we met zijn allen blijven leven, hoe minder eten is er voor elkaar en hoe kwellender het leven.

Is een burgeroorlog wel zo slecht, is het zo slecht dat er kanker, hiv, ebola of andere dodelijke ziekten en virii zijn? Ik noem het natuurlijke selectie, iets dat eeuwen plaatsvindt en iets dat de mens nu aan het onderbreken is. Het leven moet oneindig worden, zodat we oneindig kunnen zeuren tegen elkaar dat het zo druk is, dat we door de smog geen zon zien en dat we ons de tijd nog wel herinneren dat er bomen waren, terwijl we ondertussen een nieuwe tumor in ons hoofd constateren en die weg kunnen slikken door een pilletje om vervolgens maar door te kunnen kankeren (hoe toepasselijk!) dat het wel erg druk wordt omdat niemand meer dood gaat en er alleen maar mensen bij komen.

Iedereen die doodgaat moet maar lekker doodgaan, niks inzamelingsacties, niks ziekenhuizen, niks hulpmiddelen, sterven is doodgaan en niet reanimeren. Behalve dan als het iemand betreft van wie ik hou, want die mensen moeten wel blijven leven, zo hypocriet ben ik dan ook wel.