FOK! Downtime Discussie #17

En maar verder mensen
Deeltje 17 alweer~!!

Verlenging downtime
Geplaatst door Breuls op 21-02-04 @ 00:19

Helaas moeten we onze prognose, zoals we in de loop van de dag begonnen te vermoeden, iets bijstellen. Zoals je wellicht hebt gemerkt zijn we al iets langer dan een dag bezig met de upgrade. Dat heeft te maken met het niet op z'n soepelst verlopen van de werkzaamheden.
Het feit dat er een erg kleine voorbereidingstermijn was heeft, ondanks zorgvuldige voorbereidingen en proefhandelingen de afgelopen week, toch als effect dat we niet 1-2-3 over kunnen naar de nieuwe forumsoftware en frontpage.

De status:
Beiden draaien inmiddels, en worden nagelopen op complicaties. Aangezien die inderdaad optreden, is het momenteel niet mogelijk de boel, of een deel ervan, te openen.

De prognose:
We gaan op z'n minst de hele zaterdag nog uittrekken voor het echt goed en zorgvuldig onder handen nemen van de sites. We lanceren namelijk liever iets dat werkt, waar je plezier van kunt hebben, dan iets dat vol landmijnen zit. Figuurlijk gesproken dan.

Het verwachte moment van release is dan ook: zaterdagavond of zondagmiddag. Specifiekere info daarover krijg je zaterdag in de loop van de dag. Slaap lekker.