FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 20 februari 2004

FOK! Downtime Discussie #17

En maar verder mensen
Deeltje 17 alweer~!!

Verlenging downtime
Geplaatst door Breuls op 21-02-04 @ 00:19

Helaas moeten we onze prognose, zoals we in de loop van de dag begonnen te vermoeden, iets bijstellen. Zoals je wellicht hebt gemerkt zijn we al iets langer dan een dag bezig met de upgrade. Dat heeft te maken met het niet op z'n soepelst verlopen van de werkzaamheden.
Het feit dat er een erg kleine voorbereidingstermijn was heeft, ondanks zorgvuldige voorbereidingen en proefhandelingen de afgelopen week, toch als effect dat we niet 1-2-3 over kunnen naar de nieuwe forumsoftware en frontpage.

De status:
Beiden draaien inmiddels, en worden nagelopen op complicaties. Aangezien die inderdaad optreden, is het momenteel niet mogelijk de boel, of een deel ervan, te openen.

De prognose:
We gaan op z'n minst de hele zaterdag nog uittrekken voor het echt goed en zorgvuldig onder handen nemen van de sites. We lanceren namelijk liever iets dat werkt, waar je plezier van kunt hebben, dan iets dat vol landmijnen zit. Figuurlijk gesproken dan.

Het verwachte moment van release is dan ook: zaterdagavond of zondagmiddag. Specifiekere info daarover krijg je zaterdag in de loop van de dag. Slaap lekker.


FOK! Downtime Discussie #14

Zal Breuls tijdens deze discussie de verlossende woorden tikken? Is Highlander al volledig opgegaan in zijn programma code? Wordt Danny inmiddels al gemasseerd?

Dit en meer in het veertiende deel van de FOK! Downtime Discussie!

Nieuws van de fp
Vorderingen
Geplaatst door Breuls op 20-02-04 @ 21:02

Op dit moment is de conversie van de forumberichten naar de nieuwe forumsoftware voltooid. Op de frontpage wordt momenteel door een groepje bugtesters alles nagelopen, op het forum wordt momenteel de nieuwe software geïnstalleerd.


FOK! Downtime Discussie #13

Ha goeie jun man.
Dieltjse tolfe siet al hartstikkene vol, dus hjir is dieltsje tretjuhn!

En oh skatsjes, bookmarken jimme it weblog ris eefkes? Dan kenne jim nog ris sjen als het forum en de voorside der wer is.

En gedraag jimme, verdomme. Of ik ram jimme mei dien harses it koal'nhok yn...

Nieuws van de fp
<i>Vorderingen
Geplaatst door Breuls op 20-02-04 @ 21:02

Op dit moment is de conversie van de forumberichten naar de nieuwe forumsoftware voltooid. Op de frontpage wordt momenteel door een groepje bugtesters alles nagelopen, op het forum wordt momenteel de nieuwe software geïnstalleerd. </i>

Nieuwe profclub in Gelderland?

Een groep ondernemers bekijkt de mogelijkheid om een nieuwe profclub in het gebied van de Gelderse Vallei op te richten.

Na het failissement van Wageningen is er altijd het idee blijven bestaan dat een nieuwe profclub best mogelijk moest zijn. Met in de regio plaatsen als Ede, Veenendaal en Rhenen lijkt er genoeg bedrijvigheid te zijn om sponsoring te kunnen vinden. Uit het laatste onderzoek van de KNVB bleek onder meer de Gelderse Vallei een plek waar ruimte voor een nieuwe profclub zou kunnen zijn. De initiatiefnemers gaan nu bekijken of er onder ondernemers en bewoners in de regio genoeg draagvlak is te vinden.

Stadion de Wageningse Berg zal in ieder geval niet meer het stadion van de nieuwe club worden. Na jaren van besluiteloosheid heeft de Wageningse gemeenteraad juist besloten over een nieuwe ruimtelijke inrichting voor het vervallen stadioncomplex. Spelers voor de voetbalclub zouden voor een groot deel van amateurclubs uit Bennekom, Ede en Veenendaal moeten komen.

Coronel na 3 Maart derde coureur?

Vandaag is er meer bekend gemaakt over Tom Coronel en het Minardi team.

GalaxyMan wist ons vandaag het volgende te melden:

Directeur van Wilux, Ruud Wildschut, gaf te kennen in verschillende dagbladen dat hij hoofdsponsor wil worden bij Minardi en heeft daarover al gesprekken gehad met Paul Stoddart. Minardi zal dus Wilux Minardi gaan worden. Er is alleen nog een kaper op de kust voor Wildschut en dat is een Chinese sponsor die ook wil investeren in Minardi. De eerste deadline voor de Chinese sponsor is al verlopen en de nieuwe deadline is nu op 3 maart gezet. Mocht de Chinese sponsor zich niet meer melden dan zal Minardi onder de naam Wilux Minardi verder gaan.

Door de sponsordeal heeft Wilux aangedrongen om meer inspraak te krijgen over de derde coureur bij Minardi. Wilux heeft Tom Coronel op het oog als derde rijder. Mocht Wilux dus hoofdsponsor worden dan zal Tom Coronel derde coureur worden en testcoureur bij Minardi. Ook is het mogelijk dat hij ook nog enkele vrijdagtests gaat rijden. Coronel zal wel nog veel kilometers moeten maken om zijn superlicentie te behalen. Zonder dit papiertje zal hij niet aan een Grand Prix mogen deelnemen.

Als Wilux geen hoofdsponsor wordt van Minardi dan wil het in ieder geval een subsponsor worden. Dan zal er voor Coronel een belangrijke rol weg zijn gelegd voor de tweezitterraces.

Vermaak tijdens de downtime II...

*Zie twee "blog news" geleden voor meer info*

Omdat er nog niets te zien is nog maar even een WID, uiteraard buiten de normale punten telling om. Vragen? Zie vorige Wat-Is-Dits

Poging 1:

Poging 2:

Poging 3:

Poging 4:

Hint 1:
Deze doos kun je beter niet zelf vullen.

Uitslag:

Het was inderdaad een ratten/muizenval!

Zoals je kunt zien is er nu ook een uitslagplaatje en de volgende personen hadden dit goed geraden;
dfr0st was de eerste die het zag, de anderen waren HarmenII, CySt, Gitano en RIVDSL

Tot de volgende WID .

FOK! Downtime Discussie #12

Tot de dood erop volgt .

FIPO/LAPO posts gaan richting de prullenbak
3 x toch doen? BAN

FOK! is leuk, maar hou het ook leuk. Hier komen baggeren is niet de bedoeling, een aantal mensen hadden dat helaas niet door en kunnen nu in stilte nagelbijten. Hou het netjes alsjeblieft.
Het laatste nieuws over de rest van de wereld kun je o.a. vinden op CNN

Hier gaat het vandaag alleen maar over
"vorderen de werkzaamheden achter de schermen al een beetje" en speculeer hier over het tijdstip waarop het forum of de FP online komen.
Zou iedereen zich weer opnieuw moeten registreren en ben je je nickname voorgoed kwijt als je te laat inlogd?

Wie zal het zeggen.

Updates van Danny volgen en of er vandaag een nieuwe fokbaby het levenslicht ziet kun je hier lezen

FOK! Downtime Discussie #9

Migratie forumposts succesvol
Geplaatst door Danny op 20-02-04 @ 15:04

Na ruim 3 uur overzetten en een hertelling op zowel de oude als de nieuwe table kan worden gemeld dat de migratie van 17.253.076 forumposts succesvol is verlopen. Daarmee is de belangrijkste tabel van het forum succesvol gemigreerd en kan dus met zekerheid worden gemeld dat er GEEN posts verloren gaan
Daarnaast wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de frontpage, welke wij binnen afzienbare tijd online hopen te kunnen zetten.

Letland druk met oefenen

Oranje tegenstander Letland is hard aan het oefenen deze week, het won al van Kazachstan en het verloor van Hongarije, nu wacht nog Wit-Rusland.

Waar Nederland er voor kiest om drie duels te spelen in de vier maanden naar Euro 2004 daar speelt Letland er al drie in een week. De wedstrijden maken deel uit van een landentoernooi op Cyprus.

Afgelopen woensdag wist Letland met 3-1 van Kazachstan te winnen. Nadat gister een 1-0 voorsprong werd genomen tegen Hongarije kwam er even een einde aan de vreugde. Hongarije trok aan het langste eind (1-2). De finale van het toernooi zal derhalve tussen Hongarije en Roemenië zijn. Letland resteert morgen een wedstrijd tegen Wit-Rusland.

FOK! Downtime Discussie #7

En hier verder met de slowchat...
<i>Status Update
Geplaatst door Danny op 20-02-04 @ 12:29

De frontpage is inmiddels bijna geheel overgezet, waarna de scrips op de laatste situatie aangepast kunnen worden en we even kunnan gaan testen.
De messagetable is vannacht vanwege een gebrek aan ruimte op innodb vroegtijdig afgebroken en momenteel worden de forumberichten dus alsnog overgezet. Kleine tegenslag dus, maar als alles zomaar goed ging was er ook geen lol aan natuurlijk
</i>

Nu je nier toch bent kun je de FOK!weblog eens goed bekijken. Urenlang leesplezier bij de Wwkw!

Clubs tegen wereldbekerplannen

Het European Club Forum, een samenwerkingsverband van de grote clubs in Europa, heeft in Barcelona het plan om de wereldbeker en het WK voor clubs samen te voegen unaniem van tafel gestemd.

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge (Bayern München) van het European Club Forum: "Recentelijk is besloten om de Champions League in te korten om spelers minder te belasten. Dan zou het niet logisch zijn, als we deze extra ruimte op de agenda met een ander toernooi gaan opvullen."

De FIFA presenteerde gister het plan met trots. Op een FIFA congres in Londen op 29 februari zal er over gestemd gaan worden. Zonder de steun van de clubs derhalve. In het forum zijn onder andere Ajax, Feyenoord en PSV vertegenwoordigd.

Hijg en puf hier mee met Catootje! en ET #2

Deel 2
Quote:
Op 20-02-2004 @ 10:33 schreef Catootje het volgende:
ff wat anders jongens (weglognewbie alert): me vliezen zijn gebroken..net in de fokkin'downtime!

Quote:
Op 20-02-2004 @ 10:34 schreef Catootje het volgende:
yep, nat kruis....(ik mag toch hopend dat het komt van vruchtwater, laat ik het zo zeggen )

Daar issie dan:

zet hem op ET

Quote:
Op 21-02-2004 @ 07:59 schreef E.T. het volgende:
ok, hier is ook actie

FOK! Downtime Discussie #5

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
"[...]
Fris vervolg
Geplaatst door Danny op 20-02-04 @ 08:16

De messagetable lijkt goed te zijn overgekomen en we zijn dus weer vrolijk aan het migreren.
De frontpage behoeft nog wat migratie van onder meer de sessionstabellen en moderatiepunten en dan kunnen we even kort gaan proefdraaien, waarna we verder gaan met de migratie van de forumdatabase.

Vandaag is de dag dat alles rond moet gaan komen. Als iedereen even hard meeduimt gaat het ongetwijfeld goed komen
[...]"

Bezoek ook eens de FOK!Weblog en lees wat wij ff kwijt willen .
FOK!

FOK! Downtime Discussie #4

layoutverneukers en spammers worden doorverwezen naar tubgirl. Rock on.
"[...]
Messagestable migratie
Geplaatst door Danny op 20-02-04 @ 02:35

Momenteel worden alle forumposts overgezet naar de nieuwe database. In totaal 12,2Gb aan data. Het overzetten gaat ongeveer 2 uur in beslag nemen.
Er bestaat een kleine mogelijkheid dat tijdens het overzetten ook de weblog en managers moeilijker bereikbaar worden.
[...]"

F5.

Let op: Het is mogelijk dat ook de weblog tijdelijk plat gaat. Dan kunnen we eindelijk allemaal gaan slapen .
FOK!

Loovens terug naar Feyenoord

Verdediger Glenn Loovens (20) zal deze week van Excelsior terug naar Feyenoord gaan, dat zegt Excelsior-trainer Henk van stee.

Feyenoord kampt momenteel met een onderbezetting in de achterste linie. Ramon van Haaren, Gérard de Nooijer, Jean Carlos Dondé en Ferne Snoyl zijn allen geblesseerd en Christian Gyan is twee duels geschorst.

Loovens speelde eerder al in het eerste van de Rotterdammers. Dit seizoen werd hij verhuurd aan de club van Woudestein om speelminuten te blijven pakken.

Zidane blijft nog langer

Zinedine Zidane heeft besloten nog een jaar langer bij Real Madrid te blijven. Nu tot halverwege 2007.

Real Madrid had recent de eenjarige optie op Zidane verzilverd. Het oorspronkelijk contract liep halverwege 2005 af. Zidane wil nu twee jaar langer blijven.

Een paar weken geleden gaf Zidane aan graag nog eens in Argentinië of Brazilië te spelen. De manier waarop de spelers uit deze landen met de bal omgaan, bevalt Zidane uitermate. Dat zal nu pas in 2007 kunnen.

Card game: Porn Star

Quote:
You've just stepped off the bus from Ohio with a suitcase in your hand, eight dollars in your pocket, and a big old dream in your heart. You've come to L.A. to make it big as a model/actor/musician...

Sorry, friend. Dreams don’t come true here.

Instead, welcome to the world of adult films!

Ga op deze FOK!loze avond eens met je vrienden bij elkaar zitten om dit spel te spelen en pimp ze allemaal .

Porn Star.

Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.