FOK!ker van de week: Twoflower

Twoflower is vooral actief in de diverse homotopics op het forum. Over zijn andere interesses en zijn voorliefde voor fantasy boeken lezen we hier.


Twoflower met vergiet


FOK!
 • Hoe ben je op FOK! terecht gekomen?
  Via een CU2-profiel (ja, dat heb ik ooit gehad) heb ik indertijd DennisMoore leren kennen. Ik was toen nog niet zo heel lang uit de kast en kende nog weinig 'lotgenoten'. Hij heeft me toen een keertje op FOK! gewezen. Eerst heb ik toen een tijd gelurkt, waarna ik eindelijk de moed had iets in het [HOMO]-topic te plaatsen.


 • Waar komt jouw username vandaan?
  Twoflower is de naam van een personage uit de boekenserie Discworld. Toen ik voor het eerst een username op internet moest kiezen wilde ik eigenlijk de naam Rincewind (ook uit die serie) nemen, maar die was op dat moment al bezet, dus toen koos ik maar voor Twoflower. Niet omdat ik nou vond dat ik erg op 'm leek of zo, al hebben we zeker wel wat dingen gemeen.


 • Wat is je favoriete stukje van FOK!?
  Mijn favoriete stukje FOK!... Tegenwoordig ben ik niet meer zo actief op FOK! Dat is wel eens anders geweest, toen ik heel veel in het Enschede- en [HOMO]-topic kwam. Nu kom ik maar af en toe in een paar vaste topics, en lurk ik af en toe in wat andere. De Frontpage bezoek ik eigenlijk veel vaker, en ook op Games ben ik tegenwoordig wel eens te vinden.


 • Welke crewleden haat je en welke vind je tof?
  Ik heb eigenlijk niet veel met crewleden te maken. Wel ken ik een paar FOK!kers die crewlid zijn geweest, zoals Q. (onder de naam QyRoZ) en Doffy. Die vond ik tof toen ze blauw waren. (Natuurlijk vind ik ze nu nog steeds tof, maar ze zijn geen crewlid meer, dus dat telt voor deze vraag niet mee.) Ik haat niemand, dus ook geen crewleden.


 • Voor welke functie vind je jezelf de ideale man/vrouw?
  Voor user, al is dat geloof ik niet echt een functie. Ik zit al te veel achter de pc (ook beroepsmatig) en een mod-functie of hoger zou veel te veel van mijn tijd gaan opslokken.


 • Welke FOK!ker zou je een schop onder zijn/haar kont willen geven?
  Elke FOK!ker die dankzij FOK! geen leven heeft. D'r is nog zoveel meer te beleven in de wereld behalve FOK!


 • Wat is het beste topic dat je zelf hebt geopend?
  Ik open niet snel een topic, of het moet er een zijn in een reeks waar ik net de laatste post heb geplaatst. Het enige topic wat me echt wat heeft opgeleverd was [TK] James Bond DVD box (20 stuks). Ik had die box besteld, maar na een aantal weken was die nog niet geleverd. Dus ik een mailtje sturen. Ze stuurden er nog een, maar de dag er na kreeg ik de eerste binnen. En snel daarna ook de tweede. Ik heb de leverancier toen nog enkele keren gemaild wat ik er mee moest doen, maar kreeg geen respons. Toen heb ik na een aantal maanden de 2e box maar verkocht via FOK!


 • Wat is jouw favoriete topic in het algemeen?
  Op het moment is dat de topicreeks "SCHtel hier je vragen aan een ervaren homo". Op het [HOMO]-topic was ik na een (lange) tijd uitgekeken, al kom ik er soms nog wel. Maar het ging te veel over dingen die me niets meer deden. Het topic van SCH vind ik interessanter.


 • Met welke FOK!ker zou je een beschuitje willen eten?
  Moeilijke vraag. Ik ontbijt eigenlijk nooit echt uitgebreid, en zeker geen beschuitjes. Mag het ook whisky drinken zijn? Dat doe ik graag met Doffy namelijk.


 • Wat zou je doen als je voor 1 dag admin zou zijn?
  Ik heb geen flauw idee. Ik weet niet wat de taken van een admin zijn. Maar ik denk dat ik gewoon zou proberen die taken zo goed mogelijk uit te voeren.


 • Welk seksspeeltje zou je wel eens op de Frontpage willen winnen?
  Geen. Ik heb geen speeltjes nodig bij seks, zonder vermaak ik me prima.


 • Op welke manier heeft FOK! jouw wereldbeeld doen veranderen?
  FOK! heeft me een beetje doen inzien dat er heel wat meer domme mensen rondlopen op deze wereld dan ik in eerste instantie had gedacht. Als ik zie hoe sommige users reageren in topics of op Frontpage-artikelen, dan vraag ik me wel eens af hoe het komt dat de chaos in de wereld niet vele malen groter is.


 • Wat had je kunnen doen als je geen duizend uur aan FOK! zou hebben besteed?
  Meer boeken lezen, films kijken, andere sites bezoeken...


  Buiten FOK!
 • Leeftijd, woonplaats, opleiding, beroep.
  30 jaar, Amersfoort, HBO Bedrijfskundige Informatica, tester van software (nee, helaas geen spellen)


 • Wat zijn jouw hobbies?
  Lezen, films, musicals, pc, fitness


 • Hoe ziet jouw leven eruit wanneer je twee keer zo oud bent als nu?
  Als ik dat wist, dan kon ik nu vast kijken wat ik anders ging doen om dat toekomstbeeld te verbeteren (indien nodig).


 • Wat is de laatste cd die je hebt gekocht?
  Dat zijn er 4: Hairspray, Avenue Q, Wicked en The Producers, allevier de Original Broadway Cast Recording. Vooral Avenue Q wil ik een keertje zien. Die teksten zijn zo subliem. Maar ja, daarvoor moet ik dan wel naar London of New York.


 • Wat was je allertofste vakantie?
  Dat was een zeilvakantie op SardiniŽ. Elke dag lekker op het water en aan het strand zijn. Gewoon genieten.


 • Waar heb je nu echt een onwijze teringhekel aan?
  Ik kan er niets aan doen, maar ik ben een beetje een taalpurist. Ik heb een hekel aan domme schrijffouten. Als je een keertje een foutje maakt vind ik het niet erg, maar als je het constant fout blijft doen omdat je te lui bent je spelling te controleren voordat je op 'Invoeren' klikt kan ik me daar enorm aan ergeren.


 • Stel: je bent voor ťťn dag de president van de Verenigde Staten, wat zou je doen?
  Ik denk dat ik hetzelfde zou doen als ijsmeis: aftreden. In 1 dag kun je volgens mij echt niet veel doen.


 • Wat doe jij aan een beter milieu?
  Niet zoveel eigenlijk. Afval wordt hier niet gescheiden ingezameld, op glas na. Dus daar werk ik wel aan mee. En als ik groenten of fruit afweeg in de supermarkt neem ik geen plastic zakje maar een papieren zak.


 • Op welke SBS6-nieuwslezeres/nieuwslezer zou jij het wel kunnen?
  Hoort Shownieuws er ook bij? Want ik kan er maar ťťn bedenken die een beetje de moeite waard is, en dat is Viktor Brand. Gelukkig is die van de 'goede' kant.


 • Tenslotte: wat wil je de wereld nog vertellen? Dit is je kans.
  Hierbij sluit ik me aan bij dwerg: respecteer een ander zijn mening, en wees eens wat meer verdraagzaam naar je medemens.


 • De rest
 • Welke vijf FOK!kers wil je ook wel eens deze vragen zien invullen?
  In alfabetische volgorde: Dave, DennisMoore, Doffy, Q., wonderer.


 • De vraag van IJsmeis: Wat voor een fetish heb jij?
  Ik heb niet echt een fetish (sorry ijsmeis), of het moeten mijn (fantasy)boeken zijn.


 • Mijn vraag aan de volgende FOK!ker van de week:
  Wat wilde je toen je nog jong was worden als je groot zou zijn, en waarom ben je het niet geworden? Als je het wťl bent geworden, kostte het veel moeite?