Yvonne van H. en de Pedojacht

DirkH van de FOK!weblog schreef de volgende special:

De vrouw die inmiddels bekend staat als de pedojaagster van Nederland. Met hart en ziel stort zij zich op die vieze mannetjes die heel internet afstruinen, op zoek naar wat lekker jong vlees. Vuile smeerlappen dat het zijn. Je moet met je poten van die kinderen afblijven en als je niet luistert dan komt ze achter je aan.

Hulde voor Yvonne van H. en haar clubje van Stop Kindersex Nu. Geen middel wordt geschuwd om deze viespeuken te stoppen, driewerf hoera.

Onlangs werd er weer een nieuwe pedo op het internet gesignaleerd. Hoppa, alle gegevens op de website gooien en Nederland wordt behoed van nog meer ellende. Laat de kinderen maar weer vrij, Nederland is weer een stukje veiliger. Dat allemaal dankzij Yvonne van H. en haar clubje.
Vergissen zal ze zich niet, ze laat zich niet inpakken door deze viespeukjes. Iedere smoes heeft ze al gehoord, dus daar hoef je niet mee aan te komen. Branden zal je!

Maar hoe werkt Stop Kindersex Nu nu eigenlijk in de praktijk? Wij zochten contact met een van deze "verachtelijke smeerpoetsen". Een man die met zijn vieze vingertjes zijn toetsenbord streelde alsof het een kinderlichaam was.

Dan blijkt dat alles net even iets anders is gelopen.

Deze persoon had zich aangemeld op een 18+ chatsite en was ook bereid om hiervoor te betalen. Kortom, niet echt een kinderspeelplaats. Geen schoolplein waar argeloze kindertjes rondlopen en vanachter de bosjes bespied worden door vieze mannetjes. Nee, een chatsite waarvoor eerst betaald moet worden om toegang te krijgen, waar mensen met elkaar hun seksuele fantasieŽn delen. Je moet er van houden, maar er is niks op tegen.

Vervolgens wordt deze persoon benaderd door een Hunter. Dat heeft enige uitleg nodig. Een Hunter is iemand die voor Stop Kindersex Nu op internet dwaalt om pedo�s te vinden en zich jonger voordoet. Dit is altijd een volwassene. In dit geval doet de Hunter zich voor als een 15-jarige.

Zo hebben deze Hunters profielen op Partyflock en CU2 en gebruiken ze foto's van bijvoorbeeld de website http://www.model-beth.com/ en http://www.teenmodel-michelle.com/.De Hunter in dit geval wisselt met de viespeuk de adressen voor MSN uit en van het een komt het ander. Er vindt een gesprek plaats dat op een gegeven moment weer gestuurd wordt richting seks. Tja, dan ben je de lul. Gotja!
Maar wat was nou werkelijk de fout van deze man? Hij maakte een domme en grote fout. Hij had moeten zeggen, toen hij las dat de Hunter een 15-jarige was, dat het gesprek afgelopen zou zijn.

De 15-jarige, was echter zo slim om de juiste opmerkingen te maken en het gesprek te sturen. De chatlog wordt vervolgens op de website geplaatst. Deze wordt ook niet volledig geplaatst, waardoor moeilijk te zeggen is hoe het gesprek exact is gelopen.

De Hunter is zelf op jacht gegaan. Hij is naar een 18+ chat site gegaan, waarvoor betaald moet worden om toegang te krijgen. Hij benaderde de zogenaamde pedo en wisselde MSN adressen uit. De Hunter stuurde het gesprek richting seks. Hebben we het hier dan niet over uitlokking?

Vervolgens krijgt de pedo een leuk cadeautje. Hij staat met zijn gezicht op internet en wordt bestempeld als een viespeuk: BUSTED BY SKS!
Daarna ontvangt hij een email:
quote:
U bent gesnapt op een erotische chat met een minderjarige.
U staat met uw foto en gegevens online bij de Stichting Stop Kindersex.
U kunt NIET reageren dan blijven uw gegevens online staan.
Of u kunt een kopie van uw legitimatiebewijs opsturen via email en ons beloven nooit meer een erotische chat met een kind te hebben.
Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens geanonimiseerd worden, en is voor ons de zaak gesloten.
Tevens ontvangt u na enkele weken een verklaring in 3voud die u ondertekent. Een exemplaar is voor u, het tweede exemplaar gaat in ons dossier, en het derde gaat indien nodig na onderzoek naar de politie in uw woon/verblijfplaats.
U kunt uzelf bewonderen op de volgende hyperlink:
Laten we dit mailtje eens onder de loep nemen.

U bent gesnapt op een erotische chat met een minderjarige.
Dit is onjuist, hij had een chat met een meerderjarige.

U staat met uw foto en gegevens online bij de Stichting Stop Kindersex. U kunt NIET reageren dan blijven uw gegevens online staan.
Dit is behoorlijk bedreigend. Deze man staat nu bekend als een pedofiel, terwijl hij met een meerderjarige heeft gechat. Zijn privť gegevens staan nu op internet. Iets waar de oprichtster van deze site zelf niet echt van gediend is. Het zal je maar gebeuren.

Of u kunt een kopie van uw legitimatiebewijs opsturen via email en ons beloven nooit meer een erotische chat met een kind te hebben.
Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens geanonimiseerd worden, en is voor ons de zaak gesloten.
Ja, je drijft iemand een hoek in en vraagt vervolgens om zijn legitimatiebewijs. Iets wat in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens(PDF) nogal riskant is. Ook zijn zij er niet toe bevoegd. De belofte die geŽist wordt stelt natuurlijk niks voor.

Tevens ontvangt u na enkele weken een verklaring in 3voud die u ondertekent. Een exemplaar is voor u, het tweede exemplaar gaat in ons dossier, en het derde gaat indien nodig na onderzoek naar de politie in uw woon/verblijfplaats.
Zo'n verklaring met alle gegevens van deze man, wordt dus in een eigen dossier gedaan. Welke garantie heeft de man zijn privacy gewaarborgd blijft? En wat moet de politie met zo'n verklaring? Welingelichte bronnen, melden dat er voor zover bekend nog nooit iets met zo'n verklaring door de politie is gedaan. Sterker nog, de politie en justitie kan er weinig mee doen.

Vervolgens reageert de zogenaamde pedofiel geschrokken en wil graag dat dit netjes opgelost wordt. Alleen wordt daar geen gehoor aan gegeven:
quote:
Moeilijk he begrijpend lezen, ik haal je gegevens off line als je een kopie van je legitimatiebewijs mailt naar dit email adres. Zo niet blijft het gewoon staan!
Er is geen sprake van hoor en wederhoor. Je staat met je giechel op internet als pedofiel, wil je dat niet, dan heb je te doen wat wij zeggen.
Hier kan je gerust spreken van intimidatie.

In november van vorig jaar meldde FOK! naar aanleiding van een bericht in de Telegraaf dat er een politie onderzoek is gestart naar de praktijken van deze pedofielenjaagster.
De gegevens van de zogenaamde pedo's werden zonder te controleren op de website geplaatst. Tja, dan kan je achteraf wel je excuses aanbieden, maar dan is het leed al geleden. Dit laat nogmaals zien dat je hier heel voorzichtig mee moet omgaan. Al zegt ze zelf dat ze alles eerst goed uitzoekt en uitsluitend veroordeelde pedofielen met foto bekend maakt op de site.
Ook het Meldpunt Kinderporno, meldt in een artikel op Netkwesties dat er nooit ťťn melding is binnengekomen van Stop Kindersex. Iets waar je toch je vraagtekens bij zet.
Is het louter voor eigen glorie?Die laatste vraag is niet in geheel onterecht. De oprichtster heeft al eerder dingen verzonnen om aandacht te krijgen. Er zijn zelfs ex-medewerkers die op een nette manier alles op een rijtje zetten. Hiervan hoef je natuurlijk niet alles te geloven, maar het levert wel interessant materiaal op.

Zo heeft zij een boek uitgegeven over de tweede wereldoorlog. De website Joods.nl heeft dit boek actief gepromoot, totdat bleek dat delen van de verhalen verzonnen waren en delen 'gejat'.

Ook heeft ze zich niet onbetuigd gelaten op het FOK!forum. Het betrof hier de beschuldiging aan het adres van Dominee Hans Visser.

Iedereen zal het er over eens zijn dat pedofilie iets afschuwelijks is, zeker als je dit in praktijk brengt. De manier waarop Stop Kindersex Nu werkt, is echter de verkeerde. Voorlopig heeft ze nog wel wat werk te verzetten, in een interview met de Volkskrant, meldt ze dat "ťťn op de vier pedoseksueel is". Voorlopig dus de ramen en deuren maar weer dicht, we horen vanzelf wel van Yvonne van H. wanneer Nederland weer veilig is.

Stop Kindersex Nu Wordt gebruikt door Witheet om hun pedo's in het openbaar aan de schandpaal te nagelen. Maar zelfs voor Witheet gaat het wel eens te ver en moeten ze Yvonne v.H. "coachen" om niet zomaar alles klakkeloos op het internet te knallen. Daar zijn ze rijkelijk te laat mee. Zolang dit ongeleide projectiel alle vrijheid krijgt, zal zo'n website nooit het doel bereiken waar het voor is opgericht.