11 september op FOK!

Icoon Sitenews - FrontpageMorgen is het weer, zoals de meesten van jullie wel weten, elf september. De dag dat vier vliegtuigen in Amerika werden gekaapt, waarvan er twee in het WTC vlogen, zal bij veel mensen nog op het netvlies staan gebrand. Vijf jaar en 364 dagen is het alweer geleden en dat is voor de altijd dwarse columnisten een prima aangelegendheid de dag nog eens de revue te laten passeren.

Elke columnist heeft een column geschreven over waar hij was op die dag, wat hem aan 9-11 herinnert of legt een complottheorie uit; negen zeer verschillende mensen met negen zeer verschillende columns. Morgen dus ťlke twee uur een nieuwe column met als thema elf september, in deze volgorde:

superworm, tijl, Danny, tuvokki, bazbo, titi, DriekOplopers, TheGrandWazoo en SunChaser als hekkensluiter. Rest nog te zeggen: lees ze allemaal eens door, en laat je leiden. Vanaf 5 uur 's ochtends kun je je laten verbazen door de hersenkronkels van je favoriete columnistenteam. Geniet, huiver, lees, en reageer!