FOK!ker van de week: BansheeBoy

Degelijk, Bergkamp, betrouwbaar, solide, aimabel en bescheiden. Dat zijn de woorden waarmee BansheeBoy zichzelf omschrijft. Hij is de FOK!ker van de week.

BansheeBoy
"Ik kom net als Yvonne uit het sensuele Dordrecht"

FOK!
 • Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
  Ik denk via Tweakers.net jaren geleden. Ik kwam eerst alleen daar, maar ik kreeg al snel een perm(ip)ban. Bij toeval ontdekte ik toen FOK!. Dat is volgens mij zo ergens begin 2001.

 • Waar kunnen andere FOK!kers jou van kennen?
  NWS (nieuws en achtergronden) is mijn subforum. Heel af en toe ook in voetbal en politiek. Maar op NWS kom ik toch het meest. Ik heb ook het idee dat ze daar het meeste aan mijn expertise hebben.

 • Wat is er leuk aan NWS?
  Daar tref ik de interessante discussies. Het zal velen ontgaan zijn, maar ik doe voornamelijk mee in topics waarin de Islam wordt aangevallen of wordt besproken. Ik voel het als een plicht om hierin de Islam te verdedigen dan wel te onderwijzen. Helaas ontbreekt het steeds meer aan oprechte users om serieus de discussie aan te gaan. Ik heb ook vaak het idee dat ik steeds tegen dezelfde (troll)users in verweer ga, echter veranderen deze mijns inziens continue van username. X-Ray is wat dat aan gaat een goed voorbeeld.

 • Stel je komt later in de hemel, en daar kom je Theo van Gogh tegen als bekeerde moslim. Wat zou je dan zeggen tegen hem?
  Jammer verse Theo van me, maar je bent te laat. En ik vrees de (eventuele) kwaadaardige wraakgevoelens van je zoon: http://forum.fok.nl/topic/653493

 • Welke vrouwelijke user krijg van jou de Ayaan Hirsi Ayaan award?
  Zonder twijfel (de volgens velen overspelige) Mil@gro. Zij spreekt net als hongerige Ayaan met een flair van verhevenheid. Ze waant zich superieur aan de rest van de FOK!kers. Helaas is dit alles (lees: gedrag van hen) zonder basis en dus ongefundeerd.

 • En zou je het aandurven om bij haar aan te schuiven voor een bakje koffie? Wij zorgen wel voor de koekjes.
  Ik zou het absoluut wel aandurven, echter is dit geloofstechnisch gezien niet echt een haalbare zaak. Ofschoon ik niet direct een goede reden zie om aan tafel te gaan zitten met een 40+ vrouw die nooit met mij het debat aangaat, hoe hoog het niveau ook wordt gehaald.

 • Hoe krijg je het voor elkaar om zoveel te FOK!ken op je werk, zonder daar problemen mee te krijgen?
  Dat valt wel mee. Zoveel FOK! ik niet op mijn werk. Ik werk in de IT, en de it'ers onder ons weten dat het wel eens rustig kan zijn (helaas of gelukkig?), maar vaak ook stervensdruk.

 • Wanneer laat je je baard nu eens echt staan? En dan niet die paar verdwaalde pubber sprietjes.
  LOL Ik doe een goede poging. Ik heb mijn baard echter nooit geschoren, vandaar dat er niet echt een lijn in zit. Veel collega's noemen het ook steppegras. Andere vaak gehoorde benamingen zijn: 'Osama, Al-Qaeda, Ali Ilegali, Benjamin.' Enfin, je kent het wel, de bekende 'grappen'.

 • Kom je ook weleens op de FP?
  Zelden.

 • Als ze jou zouden vragen om admin te worden. Wat zou je dan meteen veranderen?
  Ik zou klonen direct verbieden. Tevens zou ik voor sommige users een topic-open limiet instellen. Er zijn er helaas velen die topics openen zonder serieuze redenen.

 • Heb je nog ambities om in de crew te komen?
  De ambitie wel. Maar het kost te veel tijd heb ik het idee. Daarom vind ik het ook altijd zwaar minder als leden van de crew worden aangevallen. Men moet niet vergeten dat het allemaal vrijwilligers zijn, toch? Vooral voor Mutant01 heb ik veel respect. Vaak wordt hij aangevallen op basis van zijn geloof. Maar als een waar intellectueel weet hij dit altijd goed te pareren.

 • Als FOK! ermee zou stoppen, hoe groot is het gat dan waarin je valt?
  Het zou jammer zijn. Ik zie FOK! echt als een afspiegeling van de samenleving. Het is een klankbord, een podium waar mensen ťcht zeggen wat ze vinden. Terwijl in het echte leven mensen nogal laffe voornamelijk genuanceerde taal bezigen.

 • Wat heeft FOK! jou opgeleverd?
  Veel kennis van de Nederlandse samenleving. Goede debattechnieken en een sterk gevoel voor taal.

 • Waarom ≤ ?
  Het is een soort van signature, zo is het makkelijk voor anderen om me te herkennen. En het is origineel. Youssef, ook een FOK!ker, heeft het voor me verzonnen, daar ik 'vroeger' altijd afsloot met >>>

  Buiten FOK!
 • Leeftijd, opleiding, beroep?
  Ik ben 26 jaar, ben systeembeheerder van beroep en heb een MBO opleiding genoten.

 • Heb je een relatie?
  Ja, met mijn zeer respectabele vrouw. Als alle vrouwen zo waren was de wereld een stuk beter af geweest.

 • Welke FOK!ster zou je nog een keer willen daten?
  Geen enkele. Ik doe niet aan dates noch heb ik ooit gedate. Lees anders eens: http://forum.fok.nl/topic/530711

 • Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
  Heb je mijn essay's weleens gelezen? Zo niet, lees ze hier: http://forum.fok.nl/topic/544976 En vertel me of je wijzer bent geworden.

 • De vraag van Jerruh: Wat zou je doen als je op een zonnige middag op een overvol terras zat en Yvonne kwam erbij zitten omdat het de laatst overgebleven stoel was?
  Ze komt net als ik uit het sensuele Dordrecht, maar aangezien ik nooit op terrasjes zit is de kans nihil. Maar als het zich toch zou voordoen: dan zou ik haar groeten, zonder de handen te schudden uiteraard, eventueel een talkpoederachtige glimlach te voorschijn halen en vertrekken.

 • Wie moet er zeker nog een keer voor een userinterview gevraagd worden en waarom?
  Oh zoveel! Uiteraard mijn ex-collega en inmiddels tot crewlid gepromoveerde Drugshond. Youssef zou ik ook graag zien.

 • Heb je wel je belastingpapieren ingevuld?
  Yep. Ik heb veel respect voor Ahmed Salaam. Een man van wie ik veel wijze lessen heb mogen krijgen. Zijn preek is dan ook zwaar uit zijn verband getrokken.

 • En heb je niet gelogen over je aangifte?
  Uiteraard niet, een bekend (religieus) gebod: Gij zult niet liegen!