FOK! Wat een weer: buien maar ook zon

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Hebben we de herfst van gisteren overleefd? Ja? Gelukkig maar! Ook vandaag bijft het niet droog maar zoals erg als gisteren zal het niet worden. De vermiste zon zal gevonden worden.

Vanochtend trekken er vooral in de noordelijke helft enkele buien over. Verder schijnt af en toe de zon. De wind komt uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag is er een afwisseling van wolken, zon en buien. Bij de buien komt plaatselijk hagel of onweer voor, vooral in het zuiden en oosten. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 14 à 15°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanavond trekken er nog enkele buien over het land, later in de avond neemt het aantal buien af en klaart het meer op. De wind uit het noordwesten is eerst landinwaarts matig, aan zee en op het IJsselmeer eerst nog af en toe vrij krachtig. De wind neemt in de loop van de avond af.

Vannacht trekken er enkele buien zuidoostwaarts over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Boven land is er weinig wind. Langs de kust en op het op het IJsselmeer staat er een matige tot vrij krachtige wind uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Flinke bui boven Maastricht (Foto: Pukeko)
Flinke bui boven Maastricht ((Archief)foto: Pukeko)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.