FOK! Wat een weer: veel buien in het oosten

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt. Er komen enkele buien voor, met name in de oostelijke helft van het land. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is er af en toe zon en trekken er enkele buien over het land, waarbij in het oosten ook hagel mogelijk is. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Er kan eerst nog een enkele bui vallen, maar geleidelijk wordt het overwegend droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht trekken buien van noord naar zuid over het land. Dieper landinwaarts is bij de buien ook wat natte sneeuw mogelijk. Na de buien kan in het noorden en oosten plaatselijk mist ontstaan. Het koelt af naar plaatselijk -2°C in het noordoosten tot 6°C in de kustgebieden. De noordelijke wind is langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6, elders zwak tot matig.

Tot morgen!

                   

De Japanse tuin in Hasselt (BE) ligt er weer mooi bij (Foto: Pukeko)
De Japanse tuin in Hasselt (BE) ligt er weer mooi bij (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.