FOK! Wat een weer: een dag vol buien

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komen er verspreid over het land enkele buien voor. Vooral in het westen kan hierbij onweer en/of hagel voorkomen. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er enkele buien voor, soms met onweer en/of hagel. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noord en is zwak tot matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Er komen met name in de zuidelijke helft enkele buien voor met vooral aan het begin van de avond een kans op onweer en/of hagel. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Komende nacht komt er eerst in het zuiden een enkele bui voor, elders is het droog. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, verder is er weinig wind. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C in het oosten tot 5°C aan zee.

Tot morgen!

                   

Uitzicht vanaf de Stropera in Amsterdam (Foto: Rob)
Uitzicht vanaf de Stropera in Amsterdam (Foto: Rob)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.