Uitslag Almere City - FC Utrecht

Almere City en FC Utrecht hebben zaterdagavond de punten gedeeld. In Almere werd het 1-1 tussen de beide ploegen.

Almere City kende een goede start tegen FC Utrecht. Na drie minuten kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij Yoann Cathline. De Franse aanvaller haalde hard uit en via de onderkant van de lat ging de bal het doel in. Een klein kwartier kon Almere City genieten van de voorspong, waarna Sam Lammers de 1-1 maakte.

Na de gelijkmaker hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Vlak voor rust en net erna was FC Utrecht gevaarlijk, terwijl Almere City ook kansen kreeg. Voor de thuisploeg was Stije Resink uit een vrije trap dicht bij de 2-1, maar raakte de lat en het bleef 1-1 in Almere.