Uitslag Fortuna Sittard - Excelsior

Fortuna Sittard heeft zondag een eenvoudige overwinning geboekt tegen Excelsior. Bij rust stonden de Limburgers al met 4-0 voor, mede door een hattrick van Kaj Sierkhuis. Na rust zou het nog 5-2 worden.

Na de eerste helft was de wedstrijd in Limburg al gespeeld. Fortuna Sittard stond na 45 minuten voetballen met 4-0 voor, mede door een hattrick van Kaj Sierhuis. Justin Lonwijk had in de dertiende minuut de score geopend in Sittard.

Na rust deed Excelsior via Derensili Sanches Fernandes. Daarna wist Fortuna Sittard weer te scoren dankzij Rodrigo Guth na een assist van Sierhuis. Tien minuten voor tijd bepaalde Richie Omorowa de score op 5-2.

Fortuna Sittard blijft door de zege op de elfde plaats staan, terwijl Excelsior zich nog altijd zorgen moet maken en staat vijftiende met maar drie punten voorsprong op de nummer zestien RKC.