FOK! Wat een weer: lentegevoel, maar niet in het zuidwesten

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in het zuidwesten bewolkt met mogelijk lichte regen. In het noorden en oosten is het droog en is er ruimte voor de zon. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten. In Zeeland is de wind noordwestelijk.

Vanmiddag schijnt in het noorden en oosten de zon, blijft het droog en voelt het met een maximumtemperatuur van 15°C lente-achtig aan. In het westen en zuiden is er meer bewolking en valt er in het zuidwesten soms wat lichte regen. In Zeeland wordt het daarbij hooguit 9°C. De wind is zwak tot matig uit zuidoost. In het westen en zuiden steekt geleidelijk een matige noordwestelijke wind op.

Vanavond verandert er weinig met nog steeds kans op regen in het zuiden en westen. Elders blijft het droog. In het noordoosten is er weinig wind, in de rest van het land wordt de wind matig uit het noordwesten.

Komende nacht kan er in het zuidwesten nog wat lichte regen vallen. Elders is het droog en in het noordoosten kan er mist ontstaan. Daar wordt het met ca. 2°C ook ook het koudst, elders wordt de minimumtemperatuur 5°C. Er staat een matige noordwestenwind.

Tot morgen!

                   

Ook in Frankrijk had de zon moeite afgelopen week (Foto: Professionele-idioot)
Ook in Frankrijk had de zon moeite afgelopen week (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.