FOK! Wat een weer: grotendeels droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er vooral in het zuiden af en toe zon. In het noorden valt plaatselijk wat (mot)regen. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag is in het zuiden de zon af en toe te zien. In het noordwesten en noorden kan wat regen vallen. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind is zuidwestelijk en overwegend matig.

Vanavond raakt het bewolkt en gaat het van het westen uit af en toe regenen. In het noordoosten blijft het nog droog. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer later vrij krachtig.

Komende nacht zijn er perioden met (mot)regen. Later wordt het in het zuiden wat droger. De minimumtemperatuur wordt al in het begin van de nacht bereikt en ligt tussen 3°C in het noordoosten en 6°C in Zeeland. Er staat een zuidenwind, die geleidelijk naar zuidwest draait. Boven land is de wind matig, langs de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Tot morgen!

                   

Ochtendlucht van een zonnige dag (Foto: _UserName_)De zon is te zien vandaag ((Archief)Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.