FOK! Wat een weer: buien, in het westen de zon

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er nog een enkele bui mogelijk. De eerste uren komt nog plaatselijk mist voor. Van het westen uit breekt de zon steeds vaker door. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vooral in het noorden vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er perioden met zon, vooral in het westen. Verder trekken enkele buien van west naar oost. In het oosten is op een enkele plaats kleine hagel mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De westelijke wind is matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Vanavond zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De wind draait van west naar zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C plaatselijk landinwaarts tot 5°C aan zee. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordwestelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Tot morgen!

                   

Ochtendlucht van een zonnige dag (Foto: _UserName_)
In het westen is de zon te zien vandaag ((Archief)Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.