Year of the Rabbit begonnen in Overwatch 2

Activision Blizzard laat weten dat het Year of the Rabbit-seizoensevent is begonnen in Overwatch 2. Year of the Rabbit sluit het tweede seizoen van Overwatch 2 af. Het event brengt nieuwe skins om te verzamelen, maps die de feestdag vieren en de terugkeer van fan-favoriete arcadegevechten. Je verdient ook gratis beloningen als je inlogt, speelt of je favoriete streamer bekijkt op Twitch.

Ga naar Lijang Tower waar vuurwerk de hemel verlicht en spring in arcadegevechten als onderdeel van het Lunar New Year-evenement, waaronder Capture the Flag, Capture the Flag Blitz en Bounty Hunter. Capture the Flag Blitz is een snelle versie van de Capture the Flag arcade brawl. De vlaggen worden in het midden van de kaart geplaatst. In Bounty Hunter krijgt wie als eerste een tegenstander kan doden een bounty toegewezen. Terwijl ze de bounty zijn, verdienen ze nog meer punten als ze extra kills krijgen. Ga op jacht naar de bounty om deze naar jou over te dragen, maar pas op: je kunt zelfs door muren en vloeren heen gezien worden als er een bounty op je hoofd staat.

Tijdens het Year of the Rabbit-evenement kun je ook nieuwe beloningen verdienen, waaronder het 2023 Year of the Rabbit Player Icon door in te loggen. Er zijn nieuwe evenementuitdagingen, bonuscosmetica en Battle Pass XP als je één van de Lunar New Year brawls speelt. Voltooi vier van de beschikbare event challenges om de Kkachi Echo Legendary Skin te verdienen. Kijk twee uur lang met je gekoppelde Battle.net-account naar een Twitch-streamer om The Lion Roars Victory Pose voor Moira te verdienen, kijk dan nog eens vier uur en verdien de Masked Dancer Legendary skin voor Moira.

Overwatch 2 - Year of the rabbit event (Foto: Activision Blizzard)