Battle for Olympus in Overwatch 2

Vanaf nu tot 19 januari is er in Overwatch 2 een nieuw tijdelijk speltype: Battle for Olympus. In deze gratis free-for-all deathmatch gaan helden de strijd aan met de kracht van Griekse goden, godinnen en wezens.

In Battle for Olympus krijgen zeven helden speciale krachten, die nieuwe effecten bovenop de ability stapelen, zodra ze hun goddelijke ultimates activeren. Naast hun goddelijke ultimates hebben de helden unieke interacties met elkaar.

De held met het hoogste aantal kills van het evenement krijgt een standbeeld in de Ilios Ruins arena map om zijn overwinning te herdenken. Tijdens het Battle for Olympus-evenement kun je speciale uitdagingen voltooien voor gratis beloningen. Speel voice lines en player titles vrij en verdien het legendarische Winged Victory Mercy skin. De winkel bevat nieuwe cosmetics en bundels die je kunt kopen met je Overwatch-munten.

Op de officiële website lees je meer over de opstelling van elk team en hun unieke krachten, evenals de speciale beloningen voor de overwinnaars.