FOK! Wat een weer: wederom zonnig, in het zuidwesten bewolking

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag is er opnieuw veel zon, in de zuidwestelijke helft komt er soms ook sluierbewolking voor die in het zuidwesten het dikst is. Het blijft overal droog. De maximumtemperaturen liggen rond 18°C. De oost- tot noordoostenwind wordt matig, in het noordelijk kustgebied later vrij krachtig.

In de nacht van dinsdag op woensdag is het helder. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C in Zeeland. De noordoostelijke wind is zwak tot matig.

Woensdag overdag is er veel zon, maar in de middag ontstaan er enkele kleine stapelwolken. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noorden tot 18°C in het zuiden. Op de Wadden blijft de temperatuur enkele graden achter. De oost- tot noordoostelijke wind neemt toe naar matig, aan de kust en op het IJsselmeer wordt de wind later op de dag af en toe vrij krachtig uit noordoost. (Bron: KNMI)

User Charged doet een paasproost vanuit zijn (paas)ei stoel in het zonnetje. Geniet er van! (Foto: Charged)
User Charged doet een paasproost vanuit zijn (paas)ei stoel in het zonnetje. Geniet er van! (Foto: Charged) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!