FOK! Wat een weer: nattigheid in het noordoosten

winterbanner

Vanochtend valt er vooral in het noordoosten lokaal nog wat lichte regen, verder is het droog. In de loop van de ochtend breekt van het zuidwesten uit de bewolking en in de middag zijn er zonnige perioden. In het zuidoosten is dan lokaal een lichte bui mogelijk. De middagtemperatuur bedraagt ongeveer 13°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. In de avond draait de wind naar het zuidoosten.

Komende nacht neemt van het zuiden uit de bewolking toe. In het noorden is er kans op mist, elders kan een enkele mistbank ontstaan. In het noorden liggen de minima rond het vriespunt, in het zuiden wordt het niet kouder dan een graad of 5. De wind is zwak uit oost tot zuidoost.

Morgen overdag lost de eventueel ontstane mist op. Er is dan eerst veel sluierbewolking. In het uiterste zuidoosten is de bewolking wat dikker en valt er mogelijk wat regen. In het noordelijk kustgebied is een enkele bui mogelijk, maar in de rest van het land blijft het droog. In de loop van de ochtend klaart het van het westen uit flink op. De maxima liggen rond 14°C. De zuidoostelijke wind is overwegend zwak. (Bron: KNMI)

 Nabij Hellendoorn (Foto: qltel)
Prima wandel-of vaarweer in de omgeving van Hellendoorn. (Foto:qltel)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!