Uitslag Fortuna Sittard - Cambuur Leeuwarden

Fortuna Sittard heeft belangrijke punten in de strijd om degradatie gepakt. Thuis werd met 1-0 gewonnen van Cambuur.

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven, geen van de twee ploegen kregen kansen. De tweede helft was beter. In de 51e minuut scoorde Tom Boere, maar de goal voor Cambuur werd afgekeurd vanwege buitenspel. Na die opleving doofde het vuur weer tot de slotfase waarin weer van alles gebeurde. Vier minuten voor tijd was het Fortuna Sittard dat op voorsprong kwam. Het was Cox die de bal binnen kopte. Vlak voor tijd leek Cambuur echter gelijk te maken. Invaller Paulissen was degene die de 1-1 maakte. De VAR besliste echter dat de treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel.