Cris Tales komt in juli uit

Modus Games heeft vandaag aangekondigd dat Cris Tales, de indie-liefdesbrief aan klassieke JRPG's, in juli wordt gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Stadia, en pc via Steam, Epic Games Store en GOG voor €39,99.

De releasedatum werd vergezeld van een nieuwe trailer die slechts enkele van de locaties laat zien die Crisbell en haar vrienden zullen verkennen tijdens hun door de tijd springende reis. Cris Tales is een JRPG waar verleden, heden en toekomst samenkomen op één scherm. Spelers kunnen de skills van Crisbell gebruiken om tussen tijdsperioden te reizen om zowel burgers in de koninkrijken van Crystallis te helpen als verrassingsaanvallen op vijanden uit te voeren. Als Crisbell haar magische wereld wil redden van het dreigende kwaad, moet ze haar kracht gebruiken om het verleden, het heden en de toekomst te vervormen, terwijl ze bondgenoten verzamelt die haar helpen bij haar missie.

Cris Tales zou eigenlijk vorig jaar uitkomen, maar de ontwikkelaars hebben meer tijd nodig gehad. We mochten al eerder een build zien, waar we onze indrukken in de preview gedeeld hebben.