Rudy Giuliani doet boekje open over Hunter Biden

Voormalig burgemeester van New York en huidig advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, gaf in een exclusief interview aan Newsmax TV  nieuwe onthullingen over zijn onderzoek naar de democratische kandidaat Joe Biden en zijn zoon Hunter.

Rudy Giuliani deed dinsdagavond een aantal weerzinwekkende beweringen over de inhoud van de harde schijf uit de laptop van Hunter Biden - een apparaat dat een jongere Hunter Biden verbeurd had laten verklaren aan een computerreparateur in Delaware doordat hij de laptop niet ophaalde bij deze reparatiedienst. Rudy Guiliani vertelde dat hij de inhoud van de vermeende Hunter Biden-laptop inmiddels aan de Delaware State Police had overgedragen, aangezien deze foto's van minderjarige meisjes en  onthullende sms-berichten bevatte.

Giuliani liet een reeks sms-berichten op beeld zien die hij toeschrijft als een gesprek tussen Hunter en zijn vader Joe. In een sms-bericht, vertelt Hunter dat een vrouwelijke medewerker aan Hunter's therapeut heeft verteld dat hij zich “seksueel ongepast,” gedroeg. Giuliani beweert dat de sms-berichten verwijzen naar "ongepaste" interacties waarbij een "14-jarig meisje" betrokken was, en dat hij beelden van "minderjarige meisjes" heeft gezien die de sms-berichten nog verdachter maakten. Als deze sms-berichten echt naar Joe Biden zelf zijn gestuurd, hebben beide heren van de Biden-familie heel wat uit te leggen. De laptop zelf is momenteel in het bezit van de FBI, verkregen via een dagvaarding nadat computerreparateur John MacIsaac maandenlang heeft geprobeerd de FBI ertoe te bewegen de verdachte, en mogelijk criminele inhoud van de laptop, te onderzoeken.

Verder vertelde Giuliano dat Joe Biden zijn zoon Hunter bij een vermeende steekpenningenaffaire met Chinese zakenmensen als een "loopjongen" gebruikte. 'Tien procent van het geld dat zakelijk werd omgezet ', zei Giuliani. 'Dat was 10 miljoen dollar per jaar, en nog eens 50% van de winst van drie Chinezen, ging naar Hunter om doorgesluist te worden naar The Big Guy'. Fox-News  heeft "The Big Guy" geïdentificeerd als Joe Biden, en Giuliani zijn team zou Joe Biden ook op andere manieren heeft geïdentificeerd als "The Big Guy".

Giuliani vatte samen dat de harde schijf  het bewijs bevat dat er ongeveer 'vijf grote federale misdaden' zijn gepleegd en er circa '$ 30 tot $ 40 miljoen' als steekpenningen naar de familie Biden zijn gegaan.

De directeur van de nationale inlichtingendienst, John Ratcliffe, bevestigde maandag dat de informatie die voortkomt uit de laptop geen ‘Russische desinformatie’ is, een complottheorie welke de laatste dagen veel wordt gebruikt door diverse media, waarschijnlijk om de berichtgeving over de laptop van Hunter te ontkrachten.

Joe en Hunter Biden blijven de berichtgevingen over de inhoud van de laptop volledig negeren, waardoor er nog maar weinig twijfel bestaat dat de laptop ooit van Hunter Biden was. 

Ondertussen gaan de Trump/Giuliani- fans en de Biden-fans door met ruzie maken op Twitter.