PlayStation Trophy-systeem gaat morgen veranderen

Sony Interactive Entertainment heeft wijzigingen aangekondigd voor het PlayStation Trophy-systeem. Deze worden op 8 oktober in Europa uitgerold.

Sony verhoogt het bereik van het trophy-level van de huidige '1 tot 100' naar '1 tot 999'. Na deze update wordt je niveau automatisch opnieuw toegewezen naar een nieuw niveau binnen dit nieuwe bereik op basis van de trofeeën die je hebt tot nu toe verdiend. Als je huidige level bijvoorbeeld 12 is, is je nieuwe level ergens in laag in de 200. Het exacte level hangt af van het aantal trofeeën en de moeilijkheidsgraad ervan (brons, zilver, goud of platinum) die je hebt verdiend. Er worden geen wijzigingen aangebracht in de reeds verdiende trofeeën of trofee-informatie.

Een nieuw systeem betekent ook nieuwe icons:

Bronzen icoon: Levels 1 - 299
Zilveren icoon: Levels 300 - 599
Gouden icoon: Levels 600 - 998
Platinum icoon: Level 999

Een icoon verschilt subtiel om je te laten zien hoe dicht je bij een nieuw level bent. Trophies die je op eerdere PlayStation-systemen hebt verdiend, gaan met je mee naar PlayStation 5. De nieuwe levels worden getoond op alle plekken waar de trofeeënlevels worden getoond, inclusief eerdere systemen, de PlayStation App en de My PlayStation-website.

PlayStation Trophies

PlayStation Trophy icons