Uitgebreid breien in De Sims 4

Electronic Arts introduceert De Sims 4: Uitgebreid Breien, waarin je Sims-breivaardigheden leren en verbeteren en er een reeks gebreide items en objecten toegevoegd zullen worden. De nieuw Stuff-pack wordt op dinsdag 28 juli 2020 voor pc gelanceerd via Origin en Steam, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

De Sims 4: Uitgebreid Breien is een community-based stuff-pakket waar spelers begin maart 2019 op hebben gestemd en dit jaar tot leven is gebracht. Simmers hebben geholpen bij het kiezen van het thema, de kunststijl, Create A Sim-middelen en zelfs de titel en het pictogram voor dit pakket. Het accessoirepakket bevat gloednieuwe items zoals een schommelstoel, garen, gebreide kleding, gloednieuwe kapsels en nog veel meer.

Naarmate spelers hun breivaardigheid vergroten, kunnen ze andere Sims leren breien en nieuwe breistijlen ontgrendelen. Spelers kunnen ook een winkeleigenaar zijn door hun items te verkopen op Plopsy, een online in-game marktplaats. Bovendien verschijnt Yarny van Unravel in het spel.