Crysis Remastered aangekondigd

Crytek heeft Crysis Remastered aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Het is mede ontwikkeld door Sabre Interactive en wordt deze zomer uitgebracht.

Crysis Remastered zal zich richten op de singleplayer-campagnes van de originele game en zal onder andere verbeterde textures en assets, een HD texture pack, temporal antialiasing, nieuwe belichting, bewegingsonscherpte, volumetrische mist en softwarematige ray-tracing bevatten.

Wat in Crysis 1 begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het begin van een nieuwe oorlog waarin buitenaardse aliens over een Noord-Koreaanse eilandketen zwermen. Gewapend met een Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of hun kracht vergroten om voertuigen te verwoesten. De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van de Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrusting aan om je vijanden te verslaan.

Crysis werd voor het eerst uitgebracht voor pc in november 2007, gevolgd door PlayStation 3 en Xbox 360 in oktober 2011.