Man van fiets getrapt, politie zoekt getuigen

Donderdagmiddag is een 40-jarige man beroofd van zijn telefoon toen hij van zijn fiets werd getrapt door twee mannen op een scooter. De politie is op zoek naar getuigen.

De man fietste rond 15.30 uur door de Albertus Magnusstraat in Tilburg op weg naar huis. Naast hem kwam een rode scooter rijden met daarop twee mannen. De passagier van het voertuig gaf de man een duw waardoor hij ten val kwam. Hierdoor viel zijn telefoon uit zijn broekzak. Een van de mannen pakte de telefoon waarna zij wegreden in de richting van de Wandelboslaan.

De politie is op zoek naar twee mannen in de leeftijd van 20 en 40 jaar met beide een donkere huidskleur. De bestuurder van de scooter had een stevig postuur en droeg een lange broek en stoffen instapschoenen met een puntige neus. De passagier was +/- 1.65m met kort kroezig haar. Hij droeg een zwarte broek, felgeel shirt en een donkere leren jas. Hij had een normaal postuur, donkere ogen en een grote neus. Opvallend was dat hij aan zijn rechterpols veel gouden armbanden droeg. De mannen reden op een rode scooter met een blauw kenteken, zonder windscherm.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.