Twee verdachten opgepakt na steekincident

De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek heeft dinsdag twee verdachten aangehouden die ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een steekincident zondagochtend. Een 19-jarige man werd op de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk neergestoken, waarna de verdachten vluchtten.

Het steekincident gebeurde rond 04:15 uur. Het slachtoffer – een 19-jarige jongeman uit Voorhout - werd naar het ziekenhuis vervoerd. Een getuige vertelde dat hij na het steekincident drie jonge mannen zag vluchten in de richting van de Van Panhuysstraat. Twee van hen zouden op de fiets zijn gevlucht en een van hen is weg gerend. In de omgeving van de Nieuwe Zeeweg werd gezocht naar deze jongemannen, onder andere met behulp van een politiehelikopter.

Zij werden toen niet meer aangetroffen. De verdachten uit Noordwijk zijn 17 en 20 jaar oud. De recherche is nog op zoek naar een derde verdachte en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De politie is nog steeds op zoek  naar geuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.