Cafe beschoten, bezoeker in hoofd geraakt

Twee bezoekers van een café aan de Putselaan in Rotterdam zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt. Om ongeveer 01.50 uur waren vijf personen in het café aanwezig, toen het van buitenaf werd beschoten. Eén van de twee werd door een kogel geraakt in het hoofd. Zij zijn beiden naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Uit het onderzoek dat door de politie is ingesteld is gebleken dat het café meerdere keren is geraakt en dat de kogels door de ruit naar binnen zijn gegaan. Op straat zijn meerdere hulzen gevonden. Buiten de slachtoffers in het café zijn ook verschillende auto’s op straat geraakt door kogels.

Scooter
Getuigen hebben twee mannen op een scooter gezien. Beiden waren donker gekleed en hadden een zwarte helm op. Na het schieten zijn zij weggereden in de richting van de Pretorialaan.

Forensische Opsporing
De hulzen en de kogels zijn door de Forensische Opsporing veiliggesteld en er worden beelden uitgekeken uit de omgeving van de Putselaan. Ook zijn de geraakte auto’s voor onderzoek meegenomen door de politie.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook ontvangt de politie graag beelden. Deze kunnen worden geupload via het tipformulier op de website.