Met Hitman 2 naar Nieuw Zeeland

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de nieuwste Elusive Target-missie uitgebracht voor Hitman 2.

Elusive Targets zijn speciale contracten, die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn gratis voor iedereen die het spel heeft. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld.

Dit contract speelt zich af op de locatie Hawke's Bay in Nieuw-Zeeland. Dame Barbara Elizabeth Keating (ook bekend als "The Politician") is een in oneer vervallen Minister van Handel en Buitenlandse Zaken van Nieuw-Zeeland. Zij werd gedwongen ontslag te nemen nadat werd ontdekt dat haar liefdadigheidsinstelling geld naar haar offshore belangen wegsluisde. Nadat ze de directeur van de liefdadigheidsinstelling de schuld wist te geven om zo de onschuld zelve te spelen, is Dame Barbara nu bezig haar reputatie weer op te bouwen om haar positie te herstellen. Men vermoedt dat ze met een dubbelganger werkt, om zichzelf te beschermen bij openbare gelegenheden. Spelers hebben 10 dagen de tijd om de missie te voltooien.

Hitman 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.