FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Sport
Sport


Voetbal
Voetbal


RKC zorgt voor grotere crisis bij NAC Breda

Voor NAC Breda zit het avontuur in de KNVB Beker er al op. De ploeg ging dinsdagavond onderuit bij RKC Waalwijk.

NAC Breda had de laatste vier Eredivisiewedstrijden verloren en Mitchell van der Gaag voerde enkele wijzigingen door in zijn elftal voor het treffen met RKC. De wedstrijd in Waalwijk kwam moeizaam op gang. Na zestien minuten kreeg RKC de eerste goede mogelijkheid. Dylan Seys mocht ver komen, maar vergat de trekker over te halen, waardoor Marvin Reuvers met een goede tackle in kon grijpen. Voor NAC kreeg Mitchell te Vrede een kans op de openingsgoal, maar de spits trof de paal.

Het houtwerk stond vier minuten voor rust een treffer van NAC ook in de weg. Na een voorzet van Fabian Sporkslede trof Gervane Kastaneer met een fraai schot de lat. Een minuut later viel alsnog de eerste treffer van de avond. Een te korte terugspeelbal van Sporkslede op Benjamin van Leer werd onderschept door Nikki Baggerman en de middenvelder kon Van Leer passeren: 1-0.

Twee minuten na rust volgde de 2-0. Dylan Seys schoot een vrije trap op randje zestien onder de muur van NAC door, waardoor Van Leer op het verkeerde been stond. NAC ging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar tot grote kansen kwam het nauwelijks. Seys kreeg tien minuten voor tijd nog een goede mogelijkheid voor de thuisploeg om de score verder uit te breiden, maar schoot over. In de laatste minuut was NAC alsnog dichtbij de 2-1, maar Giovanni Korte raakte met zijn schot de lat en daardoor bleef het bij 2-0.

Help ons; deel dit item als je het leuk vond
Interessant sportnieuws gevonden? Tip ons dan via de submit!
Font-grootte:

regelhoogte :

2 reacties

Wordt toch eens tijd om die Hans Smulders bij het grof vuil te zetten...

Al blijft RKC natuurlijk wel een angstgegner van NAC :')
trainer gaat de kerst niet halen
avatar Reageer zelf

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1221
review
Outcast 2: A New Beginning
special
VrijMiBabes #201 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1220
special
Random Pics van de Dag #1219
special
Random Pics van de Dag #1218
©FOK.nl e.a.