Marvelous brengt Senran Kagura en meer naar het westen

Marvelous Europe heeft vandaag vier titels aangekondigd. Het gaat om Bullet Witch voor pc, Senran Kagura Burst Re:Newal voor PlayStation 4 en pc, Senran Kagura Reflexions voor Nintendo Switch en Fate/Extella: Link voor PlayStation 4 en, jawel, PlayStation Vita.

Bullet Witch komt naar Windows op 25 april. De game was eerst een Xbox 360-exclusive. Natuurlijk zijn er wat visuele en gameplayverbeteringen aangebracht om de heks een iets moderner tintje te geven terwijl ze alles naar de rotzooi schiet en magie gebruikt.

Fate/Extella Link komt de volgende winter uit op PlayStation 4 en PlayStation Vita. Spelers gaan wederom vechten om de mahct over de virtuele wereld SE.RA.PH. Er komen nog meer helden uit andere Fate-series opdraven en er is online multiplayer voor PlayStation 4.

Senran Kagura krijgt twee titels. Deze zijn eerder al in Japan aangekondigd, maar nu zijn beide bevestigd voor het westen. Senran Kagura Burst Re:Newal is een HD-remake van Senran Kagura Burst, dat in 2013 uitkwam op Nintendo 3DS. Deze herfst is dit te spelen op PlaySTation 4 en pc, maar dan met 3D-omgevingen en nieuwe gameplay-features naast de duidelijke visuele pluspunten.

Senran Kagura Reflexions is in 2017 al in Japan uitgekomen als Shinobi Refle: Senran Kagura. Wij mogen op Nintendo Switch vanaf de zomer voelen aan Asuka door gebruik te maken van de feedback van de JoyCons. Er zit nog een daadwerkelijk verhaal in met zelfs meerdere verhaallijnen. Toch is spelen in een openbare ruimte niet aan te raden.