Mythologische wezens in tweede DLC Assassin's Creed Origins

De tweede downloadbare content voor Assassin’s Creed Origins, The Curse of the Pharaohs, is vanaf morgen verkrijgbaar. In The Curse of the Pharaohs beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn, vier jaar na de gebeurtenissen van Assassin's Creed Origins. Spelers blijven Bayeks reis volgen terwijl hij naar de oude hoofdstad, Thebe, reist om een vloek te onderzoeken die de regio teistert.

In de uitbreiding vind je beroemde farao's en mystieke beesten om te verslaan terwijl je naar bekende gebieden zoals de tempels van Karnak en Luxor en de geheime tombes van de Vallei der Koningen gaat. The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level van spelers tot 55 en introduceert nieuwe craftinglevels, resources en vaardigheden. Spelers krijgen nieuwe outfits en uitrusting, inclusief zeldzame en legendarische wapens, gebaseerd op de klassieke Egyptische mythologie.

The Curse of the Pharaohs is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar voor €19,99. Assassin’s Creed Origins is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.