Ant-Man en de Wasp samen in nieuwe promofoto

Het is een vol Marveljaar, dit jaar. Niet alleen komen 20th Century Fox en Sony met een aantal Marvel-verfilmingen, ook Marvel zelf brengt in totaal drie films uit; na Black Panther en Avengers: Infinity War verschijnt het vervolg op Ant-Man. Hiervoor is nu ter promotie een nieuwe foto vrijgegeven, waarop Scott Lang en Hope van Dyne samen in kostuum te zien zijn.

De vervolgfilm heet Ant-Man and the Wasp, wat onderstreept dat deze film net zo goed over Paul Rudds Ant-Man als Evangeline Lily's Wasp zal gaan. Zij kreeg in de eerste Ant-Man al een prototype van haar outfit gepresenteerd door haar vader, Hank Pym (Michael Douglas), die in het Marvel Cinematic Universe bekend staat als de originele Ant-Man.

Ant-Man and the Was: Evangeline Lily en Paul Rudd (Foto: Marvel)

De Wasp-outfit op de foto is zo goed als gelijk aan het ontwerp dat in 2015 in Ant-Man werd getoond, alleen zijn de details iets verder verfijnd. Wat nog ontbreekt zijn de 'wespenvleugels', maar die zullen vermoedelijk in de film zelf voldoende te zien zijn. Wat verder opvalt aan de foto is het Pym-logo op de ruiten achter de acteurs; het Pym Technologies-gebouw werd vernietigd in de eerste film, wat betekent dat dit een andere locatie is, een doorstart van het bedrijf of mogelijk een meer interessante, met technische vernuftigheden verklaarde terugkeer van het oorspronkelijke gebouw.

Ant-Man and the Wasp is vanaf begin juli te zien.