LB: Jaden Smith draagt haar in zijn hand

Lekker Belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Jaden Smith, de geflipte zoon van rapper en acteur Will Smith, verscheen maandag tijdens het Met Gala in New York met een bijzondere accessoire op de rode loper. De acteur droeg de dreadlocks die hij onlangs afknipte met zich mee.

Onlangs plaatste Jadens vader Will twee foto's op Facebook van net na de knipbeurt met het bijschrift: "Ik hielp Jaden zich klaar te maken voor zijn eerste filmdag voor zijn nieuwe film". Drie weken later bleek dat de 18-jarige acteur nog geen afscheid heeft kunnen nemen van zijn haar. Jaden poseerde uitgebreid voor fotografen met de dreads in zijn hand alsof het een boeketje bloemen was.

Jaden probeert zich met opvallende outfits de laatste jaren te ontpoppen tot style-icoon. Zo verscheen hij een aantal keer in een rok of jurk op evenementen. De jonge acteur wilde daarmee een statement maken, zo legde hij uit in modeblad Nylon. "Zodat over vijf jaar als een kind naar school wil in een rokje, hij niet in elkaar wordt geslagen en kinderen niet boos op hem worden. Ik vang nu wel de klappen op zodat later mijn kinderen en de volgende generatie het normaal vinden."

Op het Met Gala droeg Jaden naast zijn haar een vrij onopvallende outfit. Wel had hij gekozen voor een diamanten grill in zijn mond en laarzen met een flinke hak.

Afgeknipte dreads nu accessoire Jaden Smith
Afgeknipte dreads nu accessoire Jaden Smith (Foto: BuzzE)