Mysteryland wil campinggasten verrassen

Mysteryland heeft dit jaar een aantal verrassingen in petto voor de festivalgangers die op de camping overnachten. Daar staan een paar dj's die op het festival draaien met een bijzondere set.

Zo speelt Afrojack een exclusieve technoset met Benny Rodrigues. "Hij is de eerste die me heeft geïnspireerd om dj te worden", zegt Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack. "Vandaag de dag is hij nog steeds mijn favoriete house- en techno-dj. Ik vind het daarom een eer en een fantastische ervaring om back-to-back met hem te draaien."

De campinggasten van Mysteryland worden ook verrast door technolegende Seth Troxler, die zijn 'Big Tittie Surprise' meeneemt, Psycho Punkz en Dirtcaps. Onder anderen Laidback Luke en Dave Clark zijn ook van de partij op de camping. Volgens het dancefestival zijn de samenwerkingen uniek en 'op geen enkel ander festival te horen'.

Mysteryland vindt op zaterdag 27 en zondag 28 augustus plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Festivalgangers die een kaart kopen voor de Holy Ground Camping, mogen van vrijdag 26 tot maandag 29 augustus op een stukje polder naast het festivalterrein bivakkeren.

Mysteryland wil campinggasten verrassen
Mysteryland wil campinggasten verrassen (Foto: BuzzE)