Van Gaal: "Afschuwelijk wat jullie schrijven"

Louis van Gaal heeft opnieuw zijn onvrede geuit richting de pers. De oefenmeester van Manchester United is het zat dat er te veel wordt geschreven over een mogelijk ontslag.

Afgelopen week werd er door verschillende media geschreven dat Van Gaal zijn ontslag zou hebben ingediend bij Manchester United, maar volgens de oefenmeester is hier niets van waar. Tijdens de persconferentie uitte Van Gaal zijn onvrede over alle geruchten.

"Het is afschuwelijk wat jullie schrijven. Jullie verzinnen verhalen en daar moet ik dan weer op reageren", vertelt de oefenmeester tegenover de aanwezige media. "Ik zou nu al voor de derde keer ontslagen zijn, maar ik zit hier nog steeds."

"Ik begin mij zorgen te maken dat mensen geloven wat jullie schrijven. Ik krijg namelijk veel berichten en telefoontjes, maar in deze wereld kun je blijkbaar schrijven wat je wilt. Ik zit hier alleen maar omdat het verplicht is."

Aankomende vrijdag neemt Louis van Gaal het met Manchester United voor de FA Cup op tegen Derby County. De trainer kan weer beschikken over Michael Carrick. De middenvelder is hersteld van een blessure en is fit genoeg om vrijdag in actie te komen.

Als Manchester United verliest, weet Van Gaal al wat de gevolgen zullen zijn. "Als we verliezen zullen jullie waarschijnlijk voor de vierde keer schrijven dat ik ontslagen word."