Bayonetta en Corrin naar Super Smash Bros.

Op een schappelijk tijdstip voor de werkende medemens was er de laatste Nintendo Direct over Super Smash Bros.. Hierin zijn Corrin uit Fire Emblem Fates en de bitchy heks Bayonetta als nieuwe vechters aangekondigd.

Corrin kan gekozen worden als man of vrouw. Hij veranderd af en toe in een draak-achtige met zijn speciale moves. De DLC kost 4,99 euro per platform, maar als bundelprijs ben je maar 5,99 euro kwijt. Je krijgt er nog twee achtergrondnummers bij de koop. Corrin is in februari beschikbaar. De amiibo komt later.

Bayonetta heeft meerdere kostuums, waaronder het pakje uit het eerste en tweede deel, maar ook een pakje geïnspireerd op Jeanne. Ze vecht natuurlijk met haar demonen en haar wapens in hanen en aan de hielen. Ze werkt graag met combo's en iedereen die wel eens een game van haar gespeeld heeft ziet haar stijl terug in Smash. De Umbra Clock Tower is een bijgevoegde nieuwe arena. Bayonetta is vanaf februari te koop voor 5,99 euro per platform of 6,99 euro als bundel. Ook zij krijgt een amiibo.

Er was meer nieuws: Cloud en een gedeelte van de Mii-kostuums zijn vanaf nu beschikbaar als DLC. Cloud kost per platform 5,99 euro, maar mocht je hem voor 3DS en Wii U willen hebben dan is er bundelprijs van 6,99 euro. Dan krijge je er een nieuwe arena bij, Midgar. Hier kun je Materia verzamelen om Eidolons op te roepen die vooral de arena toetakelen. Odin snijdt bijvoorbeeld de stage doormidden. Cloud werkt met een Limit Break-meter, waarmee hij sterker en sneller wordt en betere vaardigheden krijgt als die meter eenmaal vol is. En ja, hij krijgt ook een Amiibo.

De kostuums voor je Mii's gaan weg voor 79 eurocent per platform of 1,10 euro als bundel. Je kunt gaan vechten als Geno of een Chocobo-hoed op doen. Later komen er nog pakjes gebaseerd op Sonic en andere franchises.