'Nederland wordt overspoeld door moslimhaat'

Terwijl in Frankrijk de laatste kruitdampen nog niet eens opgetrokken zijn wordt Nederland inmiddels overspoeld door een tsunami van bier moslimhaat. Althans, dat beweren de opiniemakers wegkijkers van het extreem-linkse VARA bolwerk joop.nl. Op de website valt te lezen dat een aantal Nederlandse moslima's uit de Randstad in de afgelopen dagen te maken kregen met uitbarstingen van moslimhaat. Volgens Joop lijken de daders hun woede over de terreur in Parijs af te wentelen op willekeurige moslima's.

Zo schrijft ene Noor E. op het 'uiterst betrouwbare medium' Facebook dat ze zonder enige aanleiding op Amsterdam Centraal werd overgoten met bier en uitgescholden voor terrorist. Daarbij schreeuwde 'deze onmenselijke gozer': "HET WORDT EENS TIJD DAT JE BOEKJE VERBRAND WORDT EN JE JE DOEKJE AF MOET DOEN, MAROKKAAN". Noor E. is vooral geschokt door het feit dat op een enkeling na geen van de groep omstanders, waaronder ook een aantal moslims, ingreep.

Ook Malika O., redacteur bij de Kleurrijke Lijst, werd volgens eigen zeggen gisteren bij het boodschappen doen in de lokale hamsterwinkel lastig gevallen door een moslimhater. De vrouw kreeg van de 'mawfakker' te horen dat ze weg moest gaan en was daarvan zo geschrokken dat ze bijna met haar handtas ging gooien. Ook in Alkmaar en Rotterdam zouden islamitische vrouwen uitgescholden zijn.

De geitenwollensokken van GroenLinks Midden-Drenthe, de provincie die volgens sommige verhalen ontstond nadat Duitsers met varkens hadden geneukt, kropen eerder vandaag ook al onder hun hunebed vandaan en lieten via het medium Twitter weten dat we deze tsunami van zwaar op hol geslagen moslimhaat te danken hebben aan niemand minder dan Geert Wilders, de PVV en natuurlijk niet te vergeten GeenStijl! Nu alleen nog maar hopen dat het niet weer een aantal gevalletjes niqaab zijn.