Aannemer wint prijs voor slechtste slogan 2014

"Een timmer timmert, een tandarts boort, maar wij zitten lekker in Velsen-Noord." Die slogan van aannemersbedrijf Braak Velsen is verkozen tot de slechtste van 2014. Afgelopen week brachten 2080 mensen hun stem uit op maximaal drie van de tien genomineerde slogans op slechteslogans.nl.

De slogan van het aannemersbedrijf kwam met 28 procent van de 3286 stemmen als slechtste uit de bus. Hij ontvangt hiervoor de Blauwe Tegel voor de Slechtste Slogan van 2014. Eigenaar Leon Braak is bijzonder in zijn nopjes met de verkiezing. Hij vertelt op RTV Noord-Holland dat de inspiratie op een zondagochtend in bed tot hem kwam. "Ik had een bord van meters lang en moest daar wat mee."

"Van die sign er niet zo veel!", van Robin Design werd tweede met zestien procent van de stemmen. "Uw kind, ook ons een zorg", van H3O Kinderdagverblijf en kinderopvang bleef met vijftien procent steken op de derde plek. Ook eetcafé de Lachende Koe uit Leeuwarden was in de race met de slogan 'In-koe-sief' en werd zesde. "Watt ledt je?", van Aerts Lighting moest het doen met de achtste plaats.