Zwangere Alicia Keys vraagt naakt om aandacht

Alicia Keys is uit de kleren gegaan voor haar beweging We Are One. Daarmee wil de zwangere zangeres aandacht vragen voor de problemen in de wereld. "Het is tijd om aandacht te vragen van het publiek. Dit beeld kan men niet negeren", redeneert Keys in de New York Times.

Op de foto, die Keys ook via social media deelde, poseert de 33-jarige zangeres naakt. Met haar handen bedekt Keys haar borsten, op haar zwangere buik is een vredesteken geschilderd. De zangeres en producer Swizz Beatz verwachten in december hun tweede kind.

Keys maakt zich zorgen over de wereld waarin haar kinderen opgroeien. De zangeres werd de afgelopen maanden onpasselijk van het nieuws over brandhaarden in de wereld. Toen een vriend haar naar de zin van het leven vroeg, werd Keys wakker geschud. "Niemand had me daar ooit eerder naar gevraagd."

De zangeres begon na te denken over haar leven en besloot zich in te willen zetten voor allerhande goede doelen. Keys roept haar fans op een voorbeeld aan haar te nemen en liefdadigheidsinstellingen als Oxfam en War Child te steunen. Keys trapt haar We Are One beweging zondag af in New York. Zelf heeft de zangeres een miljoen dollar gedoneerd aan de in totaal twaalf goede doelen.

Naast het inzamelen van geld is Keys van plan handtekeningen te gaan verzamelen en demonstraties te steunen. "We storen ons allemaal aan deze ontwikkelingen. Hoe kunnen we een volgende stap zetten in plaats van alleen maar boos blijven?"

Pics zijn welkom in de reacties!