Boomsma zoekt stellen die dagelijks seks willen

Arie Boomsma komt met een nieuw televisieprogramma over seks. Maakte hij eerder het programma 40 Dagen zonder Seks, nu mag de presentator Alle Dagen Seks gaan maken, een programma over liefde, intimiteit en relaties. Het programma moet de vraag beantwoorden hoe het is om gedurende dertig dagen elke dag seks te hebben met je partner, en wat dit betekent voor je relatie.

Boomsma volgt vier stellen die meedoen aan dit 'nationale sexperiment'. De koppels gaan eind juli aan de slag en tussendoor wordt verslag gedaan op de radio, internet en social media. De 'ontknoping' wordt 21, 22 en 23 augustus live uitgezonden in TV Lab op NPO3. De KRO is nog op zoek naar stellen die mee willen werken.

Stellen komen vanwege alle drukte soms te weinig aan elkaar toe, zegt Boomsma in een verklaring. "Wat doet het met je relatie als je dan toch dertig dagen lang elke dag een moment moet vinden om even echt samen te zijn?"

De omroep wil met Alle Dagen Seks het vermeende taboe om te praten over intimiteit doorbreken. "Het 'sexperiment' gaat over onderhoud aan je relatie, echt naar elkaar luisteren, iets voor de ander over hebben, investeren in jezelf, tijd maken voor elkaar en de grote vraag wat je echt gelukkig maakt."

Stellen kunnen thuis ook meedoen aan het 'sexperiment'. De spelregels zijn te vinden op de website alledagenseks.kro.nl.