FOK! wat een weer... Kort, maar krachtig!

Bonjour! Ik weiger dus pertinent om elke dag hetzelfde weerbericht te moeten maken, want anders denkt iedereen: weet hij nou niks beters te vertellen?

We houden het kort: we hebben vandaag exact hetzelfde weer als gisteren. Punt uit.

Weerkundig gezien vindt het meest saaie weer plaats in de laatste fase van de herfst en in de eerste fase van de lente. Dit komt nu maar weer eens goed tot uiting. Het weer zit muurvast en dat blijft het ook nog wel even. Nog steeds zit de storing voor vrijdag en zaterdag in de modellen, maar daarna lijkt er wederom weer een status quo te gaan ontstaan.

Ik kreeg gelukkig een prachtige foto binnen uit Bulgarije. Dani Ventola vertelde mij dat het afgelopen donderdag nog +24 graden was, en dat het ook afgelopen weekend nog rond de 20 graden was. De foto spreekt boekdelen. Als dit geen mooie seizoenswisseling is, dan weet ik het ook niet meer. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Sneeuw
We bevinden ons met deze foto in Veliko Tarnovo in Bulgarije. De foto is gemaakt naast het kantoor van Dani en we kijken uit op de tuin van de universiteit. Heel bijzonder!