FOK! wat een weer... Tijdelijk regen

Het zal even wennen zijn om met een bewolkte dag te gaan beginnen. De afgelopen nacht vielen er een aatal buien en soms waren dat zelfs stevige exemplaren met onweer. Ook vanochtend regent het nog geregeld.

In de middag trekt de regen dan langzaam weg en klaart het in het westen al wat op, maar er is nog wel een kleine bui mogelijk. Het is vrij zacht vanmiddag met maxima van 17 graden in het noordoosten tot 22 in het zuiden en zuidwesten. De zuid- tot zuidoostelijke wind is eerst nog matig tot vrij krachtig. Later op de dag neemt de wind steeds verder af.

Waarschijnlijk blijft het de komende tien dagen rustig en droog weer met geregeld zon met in de nacht en ochtend kans op mist. De temperaturen blijven rond de 17 graden hangen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Grm1

 Het vervolg van de fotoserie van KlapMongeaul in de vroege morgen.

Grm2

 Grm3
De foto's zijn werkelijk schitterend!

 Grm4