Vrouwen neuken liefst zonder sok

Goed nieuws uit het vrouwenkamp: condooms zijn hopeloos ouderwets. Ruim twee derde van de dames prefereert je sabbelsabel puur natuur. Zonder verpakking dus.

Viva heeft samen met Aids Fonds Nederland haar lezers het hemd van het lijf gevraagd over condooms. En wat blijkt nu: maar liefst 59 procent van de vrijgezelle vrouwen heeft het de laatste keer zonder kapotje gedaan. En minder dan een derde houdt zich nog aan het oubollige 'Ik vrij veilig of ik vrij niet'.

De redenen waarom er rubbersokloos wordt gedamd, lopen sterk uiteen. Ruim een kwart slikt de pil of gebruikt iets anders om koters te voorkomen, en vindt condooms overbodig. Negentien procent rekent erop dat hun sekspartner soavrij is en 15 procent vindt er geen reet aan, seks met een beperking.

Dan nog eens 12 procent weet dat zij en haar neukpartner geen soa hebben door een test. Zes op de honderd vrouwen willen met je kwakje over negen maanden een spruit op de wereld zetten en 4 procent vindt een kapotje afrollen een storende onderbreking van een vrijpartij.