Van Geel: "Moet gek lopen willen Clasie én De Vrij vertrekken"

Feyenoord verwacht niet dat Jordy Clasie én Stefan de Vrij vertrekken. Gisteren werd in de Britse media beweerd dat Arsenal ruim 20 miljoen euro over heeft voor het tweetal.

"Dan moet het wel heel erg gek lopen", zegt technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad. Een overstap van de twee steunpilaren naar Engeland lijkt daardoor momenteel nog erg onwaarschijnlijk.

Mocht het toch zover komen, dan heeft Van Geel een plan om het duo op te vangen. "Al zullen we ons op bepaalde plekken extra star opstellen. De ene positie vang je makkelijker op dan de andere, maar ons schaduwelftal is helemaal up-to-date-."

De Rotterdammers weten de selectie vooralsnog in tact te houden. Ondanks interesse van buitenlandse clubs in sterkhouders Graziano Pellè, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat. "Ik reken er volledig op dat er vóór de transferdeadline ook aan onze spelers nog getrokken gaat worden", vervolgt Van Geel. "Ik hoop van niet, maar dat kan bijna niet anders. We hebben jonge, interessante spelers. De druk zal echt nog wel worden opgevoerd voor september."