FOK! wat een weer... Een paar wolkenvelden

Goedemorgen! Het zullen een paar saaie weerberichten gaan worden de komende dagen ben ik bang, want erg veel valt er niet te vertellen. Het blijft droog en er komt gedurende de week steeds meer zon. De temperaturen lopen stapje voor stapje op naar 23 graden.

Vandaag zijn er nog vrij veel wolkenvelden aanwezig, maar in de middag komt de zon er steeds beter bij. De temperaturen liggen vanmiddag tussen de 15 en de 20 graden en dat is al iets hoger dan gisteren. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig. Op de Wadden waait het iets harder. De komende dagen draait de wind naar oost- tot noordoost en dan kan de warmere lucht ons gaan bereiken.

Enorme hoeveelheden regen viel er de laatste dagen in het midden van Europa. We zagen het allemaal in het nieuws. Gelukkig knapt het weer daar nu een beetje op en zullen er voorlopig geen nieuwe plensregens meer bijvallen. Op veel plaatsen viel er in enkele dagen tijd een paar honderd millimeter regen en dat is echt een beetje teveel van het goede. In Spanje begint het kwik inmiddels op stoom te komen, want op sommige plaatsen is het alweer 35 graden bij heel veel zonneschijn.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Reiger
Deze reiger is op zoek naar een lekker visje. Klap hield zich muisstil...

Bird
Ook dit is weer een prachtig plaatje, Klap!